Ympäristötaiteen iltamat huhtikuussa Taikessa

Tule keskustelemaan ympäristötaiteesta ja ympäristötaiteen laajasta kentästä! Ensimmäisen iltaman teemana on ”Mitä ympäristötaide voi olla ja mistä läänintaiteilijan työ koostuu?” ja sen alustaa ympäristötaiteen läänintaiteilija Anu Miettinen, jonka jälkeen keskustellaan pienryhmissä ympäristötaiteen kentästä ja sen haasteista.
 
Ehdotuksia teemoista ja puhujista otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen anu.miettinen@minedu.fi, otsikoi viestisi EHDOTUS puhujaksi/aiheeksi. Seuraavat iltamat järjestetään 18.5.2015, jolloin teemana on ”Taiteilijalähtöiset projektit ympäristössä”.
 
Aika maanantai 13.4.2015 klo 16:30–19:30 
Paikka Taiteen edistämiskeskus/Taike, Kotus-Sali, Vuorikatu 24, 00100 Helsinki
 
Lisätietoja
ympäristötaiteen läänintaiteilija Anu Miettinen
p. 0295 330 806, anu.miettinen@minedu.fi
 

Ympäristötaiteen iltamat on uusi keskustelusarja, jonka tavoitteena on kuulla kentän toiveita ja haasteita sekä parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia tehdä ympäristötaiteen projekteja ja hankkeita; ja näin työllistäen itsensä. Iltoja järjestetään kaksi kertaa keväisin ja syksyisin, kiinnostuksen mukaan useamminkin. Illan aikana on yksi tai useampi keskustelunavaus, jonka jälkeen keskustellaan ryhmässä tai pienryhmissä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuva Anu Miettinen