Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa -verkoston rakentaminen edistyy

Pirkanmaan Terveyttä kulttuurista -verkosto toimii kulttuuri- ja taidealan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten yhteisenä foorumina. Verkoston toinen tapaaminen järjestetään Tampereella ma 25.5.2015 klo 15–17. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa -verkoston toinen tapaaminen järjestetään maanantaina 25.5. klo 15–17 Hervannan vapaa-aikakeskuksen palloilusalissa, os. Lindforsinkatu 5, Tampere. (Siirtyminen palloilusalista n. klo 15.30 saman rakennuksen eli vapaa-aikakeskuksen kokoustilaan.)

Toisen tapaamisen ohjelmassa on:

  • Tutustuminen Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry:n toimintaan
  • Mahdollisuus lyhyeen oman toiminnan / hankkeen pikaesittelyyn. Ehdimme käydä läpi 6 esittelyä. Aikaa on käytössä 3 minuuttia per esittely ja yleisön kommentteihin ja keskusteluun 3 minuuttia per esittely. Käytössä on tietokone ja videotykki. Jos haluat esitellä toimintaasi tai hankettasi, laita meili Artulle (arttu.haapalainen@minedu.fi), paikat jaetaan nopeusjärjestyksessä. Jos et pääse nyt esittelemään, tilaisuuksia tulee jatkossa lisää.
  • Tähän mennessä verkostolta saaduista ideoista tehdyn koosteen esittely. Pohditaan yhdessä alan eteenpäin viemistä ja ehdotuksia verkoston toiminnaksi.  Tämänkin kerran ilmoittautumislomakkeessa on mahdollisuus tuoda ajatuksiaan esiin.
  • Keskustellaan ja ideoidaan verkoston toimintaa eteenpäin ja sovitaan seuraava kokoontuminen.

Ilmoittaudu tapaamiseen.

Terveyttä kulttuurista -verkoston kokoontumisten tavoitteena on jakaa tietoa ja kokemuksia kulttuurin ja hyvinvoinnin yhdistämisestä, mahdollistaa yhteiset hankkeet ja kumppanuudet sekä viedä yhteistä asiaamme eteenpäin. Verkostotapaaminen on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisille taide- ja kulttuurialan sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoille.

Tapahtuman koollekutsumisesta vastaa Terveyttä kulttuurista -verkosto sekä taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilija Arttu Haapalainen (Taiteen edistämiskeskuksen Pirkanmaan aluetoimipiste).

Lisätietoja valtakunnallisesta Terveyttä kulttuurista -verkostosta.

Valtakunnallinen Terveyttä kulttuurista -verkoston Facebook-ryhmä.

Lisätietoja:
Arttu Haapalainen
taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus, Pirkanmaan toimipiste
puh 0295 330 843
arttu.haapalainen@minedu.fi