Tuottamalla tulosta – kulttuuritapahtuman rahoitus

Sinä taiteen ammattilainen tai taide- ja kulttuuriyhdistyksen toimija, pohditko, mistä kulttuuritapahtuman, esityksen tai muun taideteoksen toteuttamiseen saisi rahoitusta? Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten kirjoitetaan hyvä hankesuunnitelma? Mitä tulisi huomioida hankkeen budjettia laadittaessa?

Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste järjestää taiteentekijöille sekä taide- ja kulttuuriyhdistyksille suunnatun Tuottamalla tulosta – Kulttuuritapahtuman rahoitus -koulutuksen ja rahoitusklinikan 28.5.2015  klo. 14-17.

Klinikat: 28.5. klo. 17 – 20   ja    29.5. klo. 9-15 
Paikka: Raatin Nuorisotalon juhlasali, Raatintie 7, Oulu

Sisältö: Tutustutaan suomalaiseen taidetta ja kulttuuria tuke-vaan rahoittajajärjestelmään sekä pohditaan apurahahakemus-ten täyttöön liittyviä seikkoja.
            
Klinikat: Tunnin mittaisessa, henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa klinikkatapaamisessa pääsee keskustelemaan omista / yhteisösi rahoitushakemuksista. Klinikasta lisätietoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttajana toimii Pirkanmaan toimipisteen tuottajaläänintai-teilija Elina Orjatsalo.

Koulutus on maksuton, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen 25.5.2015 mennessä sähköpostitse: jaana.pirinen@minedu.fi

Lisätietoja:  Mihkel Koldits, läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste
p. 0295 330 865 mihkel.koldits@minedu.fi