Ilmoittaudu Pestuumarkkinoille tiistaina 22.9.2015 klo 12 – 16 Mikkelin teatterin Klubilla

Culture Saimaa järjestää pestuumarkkinat, jossa tavoitteena on markkinoida taiteilijoiden ja kulttuuritoimijoiden osaamista matkailualan toimijoille sekä esittäytyä matkailun ja yritysten edustajille. Nyt haemme halukkaita taiteilijoita ja toimijoita esiintymään ja esittelemään toimintaansa esittelypöydissä. Kutsut vieraille lähtevät, kun tiedämme, ketkä taiteilijat ovat esiintymässä ja kulttuurialan toimijat esittelemässä toimintaansa. Tapahtuma on osa Mikkeli Art and Design Week:in ohjelmaa.

Ohjelma

Klo 12.00 esittelypöydät avoinna, kahvitarjoilu, Teatterin aula
Pöydissä esillä tapahtumia, tuottajia, taiteilijoita

Esittelypöytäpaikka varattava ennakkoon.

n. klo 13.00 -15.00 Klubi
Mahdollisuus varata aika lyhyelle esitykselle tai toiminnan esittelylle (kesto 5 – 10 min). Omasta toiminnasta voi kertoa kuvin, sanoin, sävelin.

klo 15.00 – 16.00
aikaa keskusteluille ja neuvotteluille pöydissä
Pöytäpaikka- ja/tai esiintymisaikavaraukset sähköpostitse Taiteen edistämiskeskuksen tuottaja-läänintaiteilija Taina Laitiselta 30.8.
mennessä, taina.laitinen@minedu.fi tai 0295 330 912.

Laita ilmoittautumisesi lisätiedoksi tuotteesi/toimintasi lyhyt esittely: mitä, missä, mahdollinen kesto, kenelle, hinta, toimitustiedot (onko tuote tai
palvelu saatavana ympäri vuoden vai rajoitetusti)

 

Kulttuurimatkailu Etelä-Savossa

Pestuumarkkinat ovat osa Culture Saimaa –hanketta, joka on saanut rahoitusta Opetus- ja Kulttuuriministeriöltä vuosille 2014-2015. Tarkoitus on saada matkailun, taiteen ja kulttuurin toimijat yhteen ja päivittää tiedot toinen toistensa tekemisestä ja osaamisesta.

Culture Saimaa järjestää osana Mikkeli Art and Design Weekiä lauantaina 26.9. myös ruokamatkailun teemapäivän. Lisätietoa myöhemmin.

Hankkeen yhteyshenkilönä toimii Etelä-Savon maakuntaliitossa kehittämispäällikkö Heli Gynther (heli.gynther@esavo.fi, puh. 040 7737285). Hankkeessa on yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus.

Tuore Etelä-Savon matkailustrategia vuosille 2014-2020 on luettavissa
linkistä