Taidealan opiskelijoiden seitsemän kuolemansyntiä

"Seitsemän kuolemansyntiä" on usean taidealan oppilaitoksen ja toimijan yhteistyönä toteuttama, Bertolt Brechtin kirjoittama ja Kurt Weillin säveltämä musikaali, jonka harjoitukset alkavat tiistaina 8.1.2008 klo 10 Palmgren konservatorion Valimo-salissa.

Hankkeen tavoitteena on edistää oppilaitosten ja opiskelijoiden verkostoitumista ja resurssien hyödyntämistä, mahdollistaa taiteellisesti kunnianhimoinen yhteistyö ja tuottaa Satakuntaan uutta musiikkiteatteria. Kaikki laulajat, muusikot, tanssijat, maskeerajat, pukuompelijat sekä lavasteiden ja videoprojisointien valmistajat ovat oppilaitosten opiskelijoita tai opettajia.

Hanke on mittava ja se tuo merkittävää tietoa ja taitoa sekä ammattiproduktion valmistamisesta että siitä, kuinka oppilaitokset voivat yhdistää voimansa oppilaiden hyväksi.

Esityksen ensi-ilta on tiistaina 26.2. klo 19 Palmgren konservatorion Valimo-salissa, jonka jälkeen sitä esitetään 7 kertaa.

 

Yhteistyössä mukana:

Satakunnan taidetoimikunta: näyttämötaiteen läänintaiteilija Hilkka Hyttinen, esityksen ohjaus, musiikin läänintaiteilija Kimmo Rahunen, musiikin sovitus ja johto

Palmgren konservatorio: laulu- ja musiikinopiskelijat esiintyjinä ja soittajina

Porin Yliopistokeskus/kulttuurin ja maiseman tutkimus: tiedotusharjoittelija

Satakunnan Käsi- ja Taideteollisuusoppilaitos: lavastaja Tuuli Seppälä (tarpeisto- ja lavastekurssi), rekvisiitan ja animaatioiden valmistus, seurantadokumentti ja monikamerataltiointi esityksestä

Porin Ammattiopisto: lavastaja Tuuli Seppälä (pukusuunnittelu) pukujen ompelu, lavasteiden maalaus

Tampereen-konservatorio: koreografia Mönziä Kurbanali, 4 tanssijaa

Headhouse meikki- ja maskeerauskoulu: maskeeraus

 

Tiedustelut:

Satakunnan taidetoimikunta

Seitsemän kuolemansyntiä -esityksen ohjaaja

Hilkka Hyttinen, näyttämötaiteen läänintaiteilija,

hilkka.hyttinen@minedu.fi

puh. 040 730 7868