Sanoista tekoihin -työpaja taiteen ja kulttuurin ammattilaisille

Taiteen edistämiskeskuksen järjestää Sanoista tekoihin –työpajan, joka pidetään torstaina 17.9. klo 14.15-18.30 Seinäjoen kaupunginkirjaston Jaaksi-salissa.

Työpajan vetää osallistavan taiteen moniosaaja Anniina Aunola, joka toimii tällä hetkellä taiteen ja hyvinvoinnin valtakunnallisena läänintaiteilijana Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Savon aluetoimipisteessä.

Kuvaus Sanoista tekoihin –työpajasta
Työpajassa vahvistetaan jokaisen taiteilijan omaa, ainutlaatuista tapaa kohdata erilaisia kohderyhmiä osallistavin työmenetelmin. Teemoina mm. yhteisötaide, jaettu tekijyys, osallistava taide ja taiteen hyvinvointivaikutukset.
Työpajan ohjaaja Anniina Aunola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi teatterikorkeakoulusta 1999 ja erityisopettajaksi Itä-Suomen Yliopistosta 2010. Hän toimi 2012-2014 yhteisötaiteen ja osallistavien menetelmien läänintaiteilijana Pohjois-Savossa ja tällä hetkellä hän on taiteen ja hyvinvoinnin valtakunnallinen läänintaiteilija.

Kaikki taide/kulttuurialan ammattilaiset ovat tervetulleita työpajaan. Erityistä aikaisempaa kokemusta osallistavista menetelmistä ei tarvita. Työpaja on osallistujille ilmainen, sen tarjoaa Taiteen edistämiskeskus.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset
yleisötyön läänintaiteilija Hanna Korhoselle osoitteeseen hanna.korhonen@minedu.fi / puh. 0295 330 813.