Sinustako julkisen taiteen tekijä? -koulutus Turussa 7.9.2015

Prosentti taiteelle –hanke ja Taiteen edistämiskeskus järjestävät taiteilijoille ja muotoilijoille suunnattuja koulutuspäiviä, joiden tavoitteena on parantaa ammattilaisten edellytyksiä osallistua julkisen taiteen tilausteoksiin, kuten prosenttiperiaatekohteisiin. Turussa järjestetään Sinustako julkisen taiteen tekijä? –koulutus maanantaina 7.9.2015 iltapäivällä kello 12.30-17.00. Tilaisuus pidetään Ravintola Koulun Wecksell-kabinetissa (Eerikinkatu 18).

Iltapäivän aikana selvitetään, mitä taitoja ja tietoja taiteilija tarvitsee osallistuakseen julkisen taiteen tilausteosten tekemiseen sekä kuullaan kokemuksia julkisten taideteosten tekoprosesseista. Lisäksi Suomen Taiteilijaseuran lakimies ja asiantuntija kertovat taiteilijan sopimus-, vero- ja vastuukysymyksistä sekä hinnoittelusta, työn organisoinnista ja laskuttamisesta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 3.9. mennessä tämän linkin kautta: http://goo.gl/forms/1sRlYli8tc. Mahdollisia vapaita paikkoja voi 3.9. jälkeen tiedustella Hanna Hannukselta (yhteystiedot alla).

Tarkka ohjelma ja puhujat: http://prosenttiperiaate.fi/kirjoitukset/sinustako-julkisen-taiteen-tekija-turku/.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoja:

Prosentti taiteelle -hankkeen projektisuunnittelija
Hanna Hannus (Suomen Taiteilijaseura)
puh. 040 5899 548
hanna.hannus@artists.fi


ja

Hannele Romppanen
visuaalisten taiteiden läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus
Lounais-Suomen aluetoimipiste
hannele.romppanen@minedu.fi
puh. 029 5330823