Kuinka elää kuvataiteella -koulutuspäivä Isossakyrössä

Suomen Taiteilijaseuran Kuinka elää kuvataiteella -hanke ja Taiteen edistämiskeskuksen Pohjanmaan aluetoimipiste järjestävät yhteistyössä koulutuspäivän kuvataiteilijoille Kyrö Distilleryssä joulukuussa.

Koulutuspäivän teemoina ovat mm. työn tekemisen eri muodot, eri toimintamuotojen verotus, uudet yrittämisen muodoet (kevytyrittäjyys, uudet palvelut), oman osaamisen tuotteistaminen, sosiaaliturva, työttömyys, eläke jne. Kouluttajina Suomen Taiteilijaseuran lakimies Anna Nousiainen ja asiantuntija Ville Niutanen. Koulutuspäivän sisältöjen suunnittelussa huomioidaan myös osallistujien tarpeet ja toiveet. Kysymyksiä ja toiveita päivän sisältöihin liittyen toivotaan ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä tai sähköpostitse ville.niutanen@artists.fi. Päivän päätteeksi pääsemme tutustumaan tislaamon toimintaan.

Kuinka elää kuvataiteella -koulutuspäivä Isossakyrössä ma 7.12.2015 klo 13.15-16.30 
(Kyrö Distillery, Oltermannintie 6, Isokyrö)

Ilmoittautuminen
Koulutus on osallistujille ilmainen ja siihen mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautumiset maanantaihin 30.11. mennessä osoitteessa
http://j.mp/isokyro. Yhteiskuljetukseen Isonkyrön asemalta tislaamolle ja takaisin asemalle voi ilmoittautua samalla lomakkeella.

Koulutuspäivä on osa Kuinka elää kuvataiteella -hanketta. Koulutusten lisäksi hankeen työntekijät tarjoavat kuvataiteilijoille henkilökohtaista palvelua. Lue lisää hankkeesta täältä: http://artists.fi/ajankohtaista/hankkeet-ja-projektit/kuinka-elaa-kuvataiteella

Tervetuloa!