Pohjois-Suomen kirjailijapäivät 2012 onnistuneesti koettu

Pohjois-Suomen kirjailijapäivät on nyt onnistuneesti koettu. Takana on täyteläinen kattaus kirjanjulkistamisia, esityksiä, puheenvuoroja, työpajoja ja rentoa yhdessäoloa kirjallisuuden ystävien kanssa. Viikonloppuna päästiin maistelemaan kirja-alan herkkuja – toivotaan, että jälkimaku viipyy mielessä pitkään ja houkuttelee uusiin kohtaamisiin.

 

Kemin kulttuurikeskuksen ovi kävi tasaiseen tahtiin, kun osallistujat saapuivat seuraamaan ohjelmaa. Tilaisuuksissa on ollut yhteensä noin 140 kävijää. Kansainvälinen vierasjoukko Norjasta, Ruotsista, Islannista ja Venäjältä toi keskusteluun pohjoismaisia näkökulmia.

Pohjois-Suomen kirjailijapäivien kaltaisen tapahtuman järjestäminen edellyttää luonnollisesti avointa ja hyvää vuorovaikutteista yhteistyötä kaikkien sidosryhmien kanssa. Lämpimät kiitokset Lapin taidetoimikunnan puolesta Pohjois-Suomen kirjailijapäivät 2012 tukijoille ja yhteistyökumppaneille sekä kaikille, jotka ovat tavalla tai toisella avustaneet päivien toteutumisessa. Me kaikki tapahtuman toteuttajat voimme yhdessä jakaa saamamme kiitoksen.

Mitä seuraa näiden kohtaamisten jälkeen? Se selviää Pohjois-Suomen kirjailijapäivillä Taivalkoskella 11.–13.4.2014. Pohjoisen taidetoimikunnat jatkavat yhdessä tapahtumaan liittyvää suunnittelu- ja järjestelytyötä päävastuun siirtyessä seuraavaksi Oulun läänin taidetoimikunnalle.

Lisätietoja: www.kirjailijapaivat.fi