Harjoittelupaikkoja Pirkanmaan toimipisteessä

Taiteen edistämiskeskus hakee 2 valtionhallinnon harjoittelijaa Pirkanmaan toimipisteeseen.

Toinen harjoittelu ajoittuu kevääseen/alkukesään ja toinen loppukesään/syksyyn. Harjoittelijat ovat mukana taiteen edistämisen projekteissa ja tekevät työtä yhdessä alueen läänintaiteilijoiden kanssa sekä avustavat toimistotehtävissä. Toimipisteessä työskentelevät taiteen ja hyvinvoinnin, esittävien taiteiden sekä visuaalisten taiteiden läänintaiteilijat.

Molempiin harjoitteluihin sisältyy monipuolisesti tehtäviä erityisesti yhteistyössä taiteen ja hyvinvoinnin läänitaiteilijan kanssa. Lisäksi kevään harjoittelussa painottuvat toimistotehtävät, kuten arkistointi. Syksyn harjoittelussa painottuvat lisäksi Suomi-Venäjä-kulttuurifoorumin käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on kokemusta tai kiinnostusta työskennellä taiteen ja taiteilijoiden kanssa. Eduksi tehtävissä katsotaan mm. järjestely- ja yhteistyötaidot, MS Office sovellusten käytön hallinta ja oma-aloitteisuus. Työhön liittyy projektisuunnittelua ja hallintaa, koordinointia ja viestintää sekä monenlaista yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Yliopistoharjoittelijalta edellytetään yliopiston harjoittelutukea. Harjoittelijaksi voidaan ottaa myös amk-harjoittelija.

Ajankohta ja kesto: maksimissaan 3 kk / harjoittelu, eri ajankohtia
Työn luonne: Kokoaikatyö
Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Edellytetään yliopiston myöntämää harjoittelutukea
Työpaikan sijainti: Tampere
Viimeinen hakupäivä: 12.2.2016
Työnantaja: Taiteen edistämiskeskus
Yhteyshenkilö: suunnittelija Tuija Hirvinen
Osoite: Pyhäjärvenkatu 1 A, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 0295 330 841
Sähköpostiosoite: tuija.hirvinen@minedu.fi