Päiväkirjaklubi saapuu Keravan Vekarateatteriin

Eeva Vekki lukee nuoruusmuistojaan Vantaalta

Päiväkirjaklubi on ilmiö, jolle ei näy loppua. Klubin tuottajat stand up -koomikot Risto Koo Järvinen ja Eeva Vekki sekä monet muut entiset nuoret ovat lukeneet hulvattoman hauskoja ja noloja teinipäiväkirjojaan loppuunmyydyille saleille ympäri Suomea. Tähän asti klubit ovat olleet vain aikuisille suunnattuja. Nyt klubeja laajennetaan myös nuorille katsojille.

Ensimmäistä kertaa nuorille järjestettävä Päiväkirjaklubi toteutetaan 22.1. Keravan Vekarateatterilla. Mukaan mahtuu 100 nuorta. Tapahtuma on nuorille maksuton. Keravan Kalevassa nuoruutensa elänyt Risto Koo ”palaa rikospaikalle” sekä Eeva Vekki lukee nuoruusmuistojaan Vantaalta. Luvassa on rutkasti noloja tilanteita, joita voi nauraa ja joihin on helppo samaistua.

Nuoret mukaan päiväkirjaklubiin

”Hauskempaa kuin stand up. Ja kaiken lisäksi totta. Ihan kuin omasta nuoruudestani.” (Katsojapalaute 13.11.2015)

Kevään 2016 aikana Päiväkirjaklubeja toteutetaan yhdessä Uudellamaalla toimivien nuorisoteatterien kanssa. Teatteria harrastaville nuorille tarjotaan mahdollisuus nauraa entisten nuorien noloille päiväkirjoille.

Nuorille tarjottava Päiväkirjaklubi toteutetaan yhteistyönä Uudenmaan lasten- ja nuortenkulttuurin läänintaiteilijan Marjaana Jaranteen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on lisätä nuorten mahdollisuuksia päästä mukaan erilaisiin kulttuuritoimintojen ja harrastusten pariin sekä innostaa nuoria kirjoittamisen pariin.

”Skolessa oli helppoa kun oli lukioiden SM-turnaus lentiksessä ja katottiin melkeen koko päivä matseja. Nikkari eli meiän koulu pääsi jatkoon. Myöhemmin Henkka tuli meille ja taas muo rupes ahdistaa, koska mude keimailee sille liikaa. Pierimme kilpaa Henkan kanssa ja se voitti jotain 20-3. Henkka lähti kotiin vasta kahdeltatoista.” (Risto Koo 29.1.1981)

Päiväkirjaklubi Keravan Vekarateatterilla pe 22.1. klo 18.30 os. Kultasepänkatu 4.
Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Lisätietoja:
•    Risto Koo Järvinen, p. 0504638259 / mutafora@hotmail.com
•    Eeva Vekki, p. 0445643631 / eeva.vekki@gmail.com
•    Marjaana Jaranne, Lasten- ja nuortenkulttuurin läänintaiteilija / Taiteen edistämiskeskus p.0295 330805  / marjaana.jaranne@minedu.fi 
 

Facebook /  Päiväkirjaklubi