Katso vielä! -valokuvanäyttely nyt Kokkolassa

Katso vielä! -valokuvanäyttelyn esillepanoon idea löydettiin vanhoista valokuvien katselukaapeista.

Pohjanmaan valokuvakeskus ja Taiteen edistämiskeskuksen Pohjanmaan aluetoimipiste järjestävät Katso vielä! -valokuvanäyttelyn, jonka ajatuksena on kannustaa ihmisiä pysähtymään hetkeksi valokuvan äärelle. Näyttelyssä jokainen katseluhetki on yksityinen ja ainutlaatuinen.

Näyttely aloitti kierroksensa viime vuoden puolella Vaasasta ja jatkoi siitä matkaan Seinäjoelle. Nyt näyttely on esillä Kokkolassa. Katso vielä! -valokuvanäyttely on nyt esillä Kokkolassa pääkirjastossa, kaupunginteatterilla ja uintikeskus Vesiveijarissa maanantaihin 28.3.2016 asti. Kokkolasta näyttely jatkaa Pohjanmaan valokuvakeskukseen, jossa se on esillä 27.4. – 21.5.2016.

Alkusyksystä näyttelyyn kutsuttiin Pohjanmaalla asuvia tai pohjalaissyntyisiä valokuvaajia. Tuomariston iloksi kutsuun vastasivat useat sekä ammatti- että harrastajakuvaajat ja myös kuvataitelijat. Teosten taso oli korkea ja kuvissa oli keskitytty näyttelyn kantavaan ajatukseen. Näyttelyhakuun osallistui 39 kuvaajaa yhteensä 108 valokuvateoksella, josta näyttelyyn mukaan valittiin 39 teosta 26 kuvaajalta.

LISÄTIETOJA:
Jenni Latva
valokuvataiteen läänintaiteilija
puh. 029 5330 811
jenni.latva@minedu.fi

Pia Mouazan, varapuheenjohtaja
Pohjanmaan valokuvakeskus
puh. 044 7991 180
info@pova.fi