Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa -verkoston tapaaminen 4.5.

Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa -verkosto toimii kulttuuri- ja taidealan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten yhteisenä foorumina, jonka kokoontumisten tavoitteena on jakaa tietoa ja kokemuksia kulttuurin ja hyvinvoinnin yhdistämisestä, mahdollistaa yhteiset hankkeet ja kumppanuudet sekä viedä yhteistä asiaamme eteenpäin. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa -verkoston tapaaminen
Aika: Ke 4.5. klo 15.30–17.00
Paikka: Teatteri Siperia (Hämeenpuisto 28 D, 4.krs)

Tapaamisen aiheena on soveltavan taiteen talvifestivaali Pro Arctis, joka järjestetään Tampereella helmikuussa 2017. Festivaaliin osallistetaan mukaan taideorganisaatioita, kaupallisia yrityksiä, sote-alan toimijoita ja yleishyödyllisiä yhteisöjä. Tervetuloa mukaan ideoimaan! Paikalla Pro Arctis ry:n tekijät kertomassa lisää.

Ennen tapaamista on mahdollisuus päästä katsomaan samassa tilassa klo 14 alkava Teatteri Siperian Toinen katse-esitys alennushintaan 18 euroa (normaalihinta 24 euroa). Tilaa alennuslippu osoitteesta liput@teatterisiperia.net (viestiin tunnus Terveyttä kulttuurista/Pirkanmaa). Erikoishintaiset liput  seuraavasti: opiskelija ja alle 25-vuotiaat 10 euroa ja eläkeläinen ja työtön 14 euroa.
www.teatterisiperia.net/toinenkatse

Esitys alkaa siis klo 14 ja loppuu n. klo 15.20. Verkoston tapaaminen alkaa pienen tauon jälkeen teatteritilassa klo 15.30. Voi tietysti tulla paikalle vain vasta klo 15.30 alkavaan tapaamiseen. Ilmoittaudu tapaamiseen viimeistään ma 2.5. täällä:

https://www.webropolsurveys.com/S/483D3DC7C046D988.par

Tapahtuman koollekutsumisesta vastaa Terveyttä kulttuurista -yhdistys ja -verkosto sekä taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilija Arttu Haapalainen (Taiteen edistämiskeskuksen Pirkanmaan aluetoimipiste).

Lue lisää vltakunnallisesta Terveyttä kulttuurista -verkostosta

Valtakunnallisen Terveyttä kulttuurista -verkoston Facebook-ryhmä

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Arttu Haapalainen
taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus
Pirkanmaan toimipiste
Pyhäjärvenkatu 1 A 33200 Tampere
0295 330 843
arttu.haapalainen@minedu.fi
www.taike.fi