Taidesparraamon Taiteesta hyvinvointia -päivä Tampereella 3. kesäkuuta

Aika:  pe 3. kesäkuuta 2016 klo 9–17
Paikka: Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, Tampere

Taidesparraamossa on kevään aikana yhdeksän (työ)hyvinvointisektorille ja sote-alalle suuntautuvaa taiteilijaa paketoinut osaamistaan, kirkastanut palveluaan, testannut palveluideoita asiakkaillaan ja rakentanut hyvinvointia lisääviä tuotteita.

Taiteesta hyvinvointia -päivässä tutustutaan syntyneisiin tuotteisiin kokemuksellisesti. Päivä on tarkoitettu sinulle, joka vastaat työpaikkasi työhyvinvoinnista, kehittämisestä tai tilaat hyvinvointipalveluita yksikkösi asiakkaille.

Kukin työpaja tähtää hyvinvoinnin lisääntymiseen taiteen keinoin. Taidemenetelmät virkistävät, tuovat uutta ymmärrystä itsestä ja vapauttavat luovaa energiaa arkeen, työhön sekä uuden luomiseen. Tervetuloa kokemaan!

Päivä rakentuu työpajoista, puheenvuoroista ja kohtaamisista. Päivään voi ostaa sekä puolen päivän että koko päivän lippuja.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Taidesparraamon järjestää Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi, yhteistyössä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy, Tampereen Seudun Uusyrityskeskus Ensimetri, Terveyttä kulttuurista / Pirkanmaa-verkosto ja Taiteen edistämiskeskus / Pirkanmaa

Lisätietoja:

Mapu Narvinen, Taidesparraamon ohjaaja, VTM, TRO, tuotekehittäjä (eat) p. 040 079 8487, mapu.narvinen@gmail.com
Eeva Lanteri-Sali, Taidesparraamon ohjaaja, BBA, kuvataiteilija, p. 050 539 8925, els@els.cc
Arttu Haapalainen, Taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilija, p. 0295 330 843, arttu.haapalainen@minedu.fi