Taustakuva

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

© Maarit Maria Kopso
Viimeksi muokattu: 28.08.2016

Sanataiteen verkostot

Projektissa edistetään sanataiteen asemaa ja verkostoja eri puolilla Suomea.

Toimijaverkoston vahvistaminen

Vahvistetaan sanataiteen toimijaverkostoa valtakunnallisesti, toteutetaan sanataiteen ammattilaisfoorumi sekä Sanataiteilija kunnassa-residenssi.

Projektia koordinoi läänintaiteilija Karoliina Suoniemi.

Mindspray

Aleksi Salmelan vetämissä Mindpsray -sanataide- ja viestintätyöpajoissa nuoret maahanmuuttajat oppivat suomen kieltä innostavalla tavalla ja pääsevät ilmaisemaan itseään sanataiteen ja rap- lyriikan keinoin. Työpajat järjestetään Stadin ammattiopiston VALMA -koulutukseen osallistuville maahanmuuttajanuorille, jotka ovat asuneet Suomessa noin 1-3 vuotta. Mindspray - työpajat toteutetaan tammi- toukokuun aikana säännöllisesti viikoittain ja ne pidetään koulupäivän aikana osana Stadin ammattiopiston valmentavaa opetusta ja koulutusta. Työpajoissa nuoret kirjoittavat runoja, tekstejä sekä laulu- ja rap- lyriikkaa ja niiden pohjalta valmistetaan monitaiteellinen esitys Stadin ammattiopiston Hattulantien oppilaille ja henkilökunnalle.

Mahdollisesti kesäkuussa toteutetaan avoin open mic -tapahtuma, johon kannustetaan myös Stadin ammattiopiston nuoria mukaan.

Projekta koordinoi läänintaiteilija Marjaana Jaranne.

 

Vastuuhenkilö: Mikael Karikoski

Projektin ajankohta: 01.01.2019 - 31.12.2019

Takaisin

Yhteystiedot

Kouvolan toimipiste
Kauppamiehenkatu 4
45100  Kouvola
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku