Taustakuva

Kirjallisuus

Ennen kaikkea ne maailmat ja matkat jotka ihminen voi tehdä vain itsessään.

- Katariina

© Antti Luostarinen / Hahmo
Viimeksi muokattu: 27.08.2016

Taiteen tilat

Projekti tukee monitaiteellisia tilahankkeita verkostotyöskentelyn muodossa. Tilahankkeiden käynnistymisessä painotetaan taloudellisesti ja toiminnallisesti kestävää perustaa, jonka myötä tiloista tulee pitkäjänteisesti toimivia yksiköitä. 

Taiteen tilat -verkoston toiminta perustuu vertaistukeen ja tiedon jakamiseen tilojen hallintaan ja toimintaan liittyvissä asioissa. Verkoston toiminnassa on tiloja ja tilahankkeita viitisentoista eri puolilta Suomea. Tiloja ja hankkeita yhdistää se, että ne eivät ole valtiollisia tai kunnallisia toimijoita ja ovat käynnistäneet toimintansa viimeisen viiden vuoden aikana. Projektin aikana järjestetään suljettuja webinaareja sekä verkostotapaamisia. 

Taiteen tilat -projekti lisää poikkitaiteellista yhteistyötä, tuotantoja ja asiantuntijapalveluja sekä yhdistää taiteen ja kulttuurin ammattilaisia ympäri Suomea. 

 
Projektia koordinoi läänintaiteilija Vesa Plath 2018-2021 ja 2022 läänintaiteilija Annika Dahlsten ja taideasiantuntija Taina Laitinen (Kuntien kulttuuritoiminnan asiantuntijapalvelu).
 


Kuva: Vesa Plath. Villa Rana, Jyväskylä, 2017. 

Vastuuhenkilö: Läänintaiteilija Annika Dahlsten

Projektin ajankohta: 01.01.2018 - 31.12.2022

Takaisin

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 900
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku