Taustakuva

Pirkanmaa

© Alexander Savin
Viimeksi muokattu: 28.08.2016

Alueelliset taiteilijaverkostot

Projekti verkottaa alueellisia taidetoimijoita ja erityisesti vapaan kentän yhteisöjä ja kannustaa yhteistyön kunnallisten ja maakunnallisten toimijoiden kanssa. Projektin tavoite on tehdä verkostoista itseohjautuvia, vahvoja toimijoita ja edistää niiden vaikuttavuutta kunnallisessa ja alueellisessa kulttuurityössä.

Kehittämistyö hyödyntää Taidekahvit –verkoston pilotoimaa toimintamallia ja edistää Taidekahvien toimintaa. Taidekahviton kolmannen sektorin taide- ja kulttuuritoimijoiden verkosto Turussa. Se koostuu Turun kaupungin kulttuurilautakunnan sopimuskumppaneista ja toiminta-avustusta saavista toimijoista. Verkosto tuo taidetta näkyväksi ja nostaa paikallisten kulttuurialan ammattilaisten aseman yhteiskunnalliseen keskusteluun. Kaksikielisen verkoston tavoitteena on lisätä Turun ainutlaatuisen taidekentän elinvoimaa.

 

Verkostotyön muita ulottuvuuksia ovat Taidelainaamo välittäjänä –webinaarisarja yhteistyössä Suomen Kuvataidejärjestöjen liiton kanssa ja yhteistyö kuvataiteen valtakunnallisten järjestöjen kanssa.

Projektia koordinoi läänintaiteilija Annika Dahlsten.

 

Kuoro esiintyy

Jussi Virkkumaa: Taidekahvit, Vallaton taiteenkumous 2019, Turun Taidehalli.

Vastuuhenkilö: Läänintaiteiteilija Annika Dahlsten

Projektin ajankohta: 01.02.2018 - 31.12.2022

Takaisin

Yhteystiedot

Tampereen toimipiste
Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4
33100  Tampere
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Taiken henkilökunta Tampereella Viimeksi muokattu: 01.07.2019