Tule mukaan kollegiaalisiin kahvihetkiin!

Kollegiaaliset kahvihetket on korona-aikaan liittyvä, läänintaiteilijoiden aloitteesta toteutuva Taiken pilottikokeilu, joka on tarjolla toistaiseksi.

Kollegiaaliset kahvihetket ovat yksittäisiä 90 minuutin mittaisia verkkokeskusteluja, joissa on jokaisessa mukana enintään kuusi osallistujaa ja kaksi läänintaiteilijaa.

Keskustelun tarkoituksena on luoda yhteinen kohtaamisen hetki, jossa on mahdollista pohtia kokemuksia taiteilijan työstä pandemian aikana. Keskustelut ovat suunnattuja kaikille taide- ja kulttuurikentän ammattilaisille.  

Kollegiaalinen keskustelu ei ratkaise pandemian tuomia haasteita, mutta yhteinen ajattelu synnyttää uusia ideoita ja näkökulmia tilanteeseen. Kriisi koettelee koko kenttää, ja olemme siinä yhdessä.

Läänintaiteilijat osallistuvat keskusteluun fasilitoivassa roolissa, eikä keskustelu käsittele Taikea tai Taiken apurahoja (apurahoihin liittyen voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme, puh. 0295 330 700 tai
asiakaspalvelu@taike.fi.

Kollegiaaliset kahvihetket toteutuvat verkkokeskusteluina Teams-alustalla. Mukaan tarvitset vain pöytäkoneen tai älypuhelimen, nettiyhteyden ja 90 minuuttia aikaa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Ajankohdat ja ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat automaattisen vahvistuksen osallistumisesta. Ennen verkkokeskustelua kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostilla linkin verkkokeskusteluun ja ryhmän osallistujalistan

Tulevat kahvihetket

Kollegial fika (på svenska)
Onsdag 11.11. klockan 13.30 - 15.00
Marika Räty och Julian Owusu
Anmäl dig här 

Kollegiaalinen kahvihetki
Tiistai 17.11. klo 10.30 - 12.00
Heidi Vasara ja Anna Isoaro
Ilmoittaudu täällä 

Collegial coffee time (in English)
Wednesday 18.11. at 13.30 - 15.00
Marika Räty and Krista Petäjäjärvi
Sign up here 

Kollegiaalisen kahvihetken koollekutsujina toimivat läänintaiteilijat Auri Ahola, Malla Alatalo, Katriina Andrianov, Anna Elina Isoaro, Julian Owusu, Krista Petäjäjärvi, Vesa Plath, Marika Räty, Heidi Vasara, Mette Ylikorva sekä taideasiantuntija Pia Houni. 

Senast ändrad: 23.10.2020

Kontakt

Centret för konstfrämjande
Hagnäskajen 6, PB 1001
00531  Helsingfors
Karta

tfn 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi

Sök personer