Työryhmä hukassa? Ääreen - virtuaalitapaaminen

ti 27.10 kl. 14.00 - 16.00

www.animaatiokilta.fi

Helsinki

Kiinnostaako dokumentaarisen animaation Ääreen-projekti Oodissa, mutta työryhmä puuttuu? Tarjoamme virtuaalisen tutustumistapaamisen animaation ja mediataiteen ammattilaisille tiistaina 27.10. klo 14-16.

Tapaamisen vetää Tuomas Tirkkonen / Tupu Creative. Tapaaminen on avoin ja ilmainen. Käyttökielet ovat suomi ja englanti, materiaalit ovat englanniksi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma alasi ja kuvaile osaamistasi. Kerro myös motivaatiostasi yhteistyöhän animaation ja mediataiteen ammattilaisten kanssa.

Ilmoittaudu tästä 26.10. mennessä!

Huom! Voit myös tulla tutustumaan alan ammattilaisiin, vaikka haku Ääreen-projektiin jäisikin väliin. Tapaamisessa pääpaino on tavata alan ihmisiä ja luoda tulevaisuuden yhteistyötä!

Mikä on Ääreen-projekti?

Ääreen on immersiivistä animaatiota ja dokumenttia yhdistävä taideprojekti keskustakirjasto Oodissa. Tavoitteena on tukea ja kannustaa dokumentaarisesta animaatiotaiteesta kiinnostuneita taiteilijoita ja luoda toimivia mediataiteen esityskäytäntöjä kirjastokontekstiin. 

Projektin käynnistämiseksi järjestetään kehittelypaja immersiivisille, animaatiota ja dokumentaarisuutta yhdistäville projekti-ideoille. Käsikirjoittamiseen ja teosten kehittelyyn keskittyvä työpaja pidetään Keskustakirjasto Oodissa tammikuussa 2021. Työpajaan voivat hakea ammattitaiteilijat ja työryhmät, jotka ovat kiinnostuneita vuorovaikutteisesta ja dokumentaarisesta animaatiotaiteesta, taiteen alasta riippumatta. Haku Ääreen-projektiin on auki 15.10.-18.11.2020. Lisää tietoa Taiken sivuilta ja Animaatiokillan sivuilta.

Yleisesti 

Projekti on Taiteen edistämiskeskuksen, Keskustakirjasto Oodin, Turku Animated Film Festivalin, Animaatiokilta ry:n, Taiteilijajärjestö MUU ry:n, Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen AVEKin, Aalto-yliopiston, Kansallisen audiovisuaalisen instituutin Kavin ja tanskalaisen ANIDOX foorumin yhteishanke, ja sitä koordinoi läänintaiteilija Annika Dahlsten. 

Lisää infoa

Annika Dahlsten
läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus
annika.dahlsten(a)taike.fi, 0295 330 907

Mika Koskinen
sihteeri, Animaatiokilta ry
info(a)animaatiokilta.fi, 044 324 2121 

Huvudarrangör: Taike ja Animaatiokilta ry

Samarbetspartner: Keskustakirjasto Oodi, Muu ry, Turku Animated Film Festival

Possuhahmo keinuu maisemassa 3D piirroksessa
Leena Jääskeläinen: Making Art In My Dreams
Anmäl dig nu
Verkstad