Julkisen taiteen aamukahvit ANTI-festivaaleilla

on 28.10 kl. 9.30 - 12.00

Festivaalikeskus, Haapaniemenkatu 20 (H-talo), katutaso

Kuopio

Mikä tekee julkisesta tilasta kiinnostavan performanssin näyttämön? Millaisia kohtaamisia yleisön kanssa syntyy? Miten julkinen tila vaikuttaa teoksen tekemiseen, kun kyseessä on performanssi? Entä silloin, jos työn alla on pysyvä teos?

Taiteen edistämiskeskus järjestää ANTI-festivaalin yhteydessä Julkisen taiteen aamukahvit. Kahvia ja aamupalaa on tarjolla klo 9.30 alkaen ja taiteilijapuheenvuoroja kuullaan klo 10 eteenpäin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kuuntelemaan puheenvuoroja performanssista julkisen tilan taiteena. Kysymyksiin haetaan vastauksia yhdessä taiteilijavieraiden Otto Karvosen ja Eero Yli-Vakkurin kanssa. Mukana keskustelemassa myös Taiteen edistämiskeskuksen julkisen taiteen asiantuntijapalvelut. 

Kuvataiteilija Otto Karvonen on erikoistunut julkisiin tiloihin sijoittuviin tilapäisiin veistoksiin, installaatioihin ja performansseihin. Karvonen tunnetaan mm. pienimuotoisista, humoristisista ja ironisista interventioista, jotka sekoittavat käsitystämme arkitodellisuudesta.

Eero Yli-Vakkuri on monialainen kuvataiteilija, joka tunnetaan paikan, esimerkiksi kaupunginosan, tietyn tilan tai ryhmän ehdoilla toteutetuista performansseista, käsitetaiteellisista projekteista sekä teknologia- ja mediakriittisistä videoteoksista. Hän työskentelee käyttäen eri taidemedioita, yhteistyössä teoksen teemoihin.

Taiteen edistämiskeskuksen järjestämät Julkisen taiteen aamukahvit ovat eri teemojen ympärille rakentuvia keskusteluhetkiä, jotka keskittyvät julkisen taiteen moniin muotoihin ja mahdollisuuksiin. Aamukahvit luovat alustan kohtaamisille ja erilaisille ammatillisille näkökulmille. Kahvin äärellä on hyvin aikaa vapaalle keskustelulle ja kysymyksille.

Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Mukaan voit ilmoittautua alla olevasta linkistä. Tilaisuudessa noudatetaan koronasta johtuvia turvallisuusohjeistuksia. Tilaan on esteetön pääsy.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Mari Kemppinen, asiantuntija, Taiteen edistämiskeskus

mari.kemppinen@taike.fi, puh. 0295 330 804

Huvudarrangör: Taiteen edistämiskeskus

Samarbetspartner: ANTI-festivaali

ANTI-festivaalin kahvikuppilogo
Anmäl dig nu
Diskussion
Publikevenemang