Taustakuva

Egentliga Finland

© Eero Saarela
Senast ändrad: 29.08.2016

Konstpriser

Egentliga Finlands konstpris 2021 går till konstnär Renja Leino

Egentliga Finlands konstkommission prisbelönade konstnär Renja Leino för hennes övergripande engagemang och långvariga verksamhet som konstnär. Priset är på 10 000 euro.

Läs mer

Turun Sarjakuvakauppa fick Egentliga Finlands konstpris

Egentliga Finlands konstkommission har belönat Turun Sarjakuvakauppa med konstpriset 2018. Butiker med samma namn finns också i Uleåborg och Helsingfors. I butikerna hittar läsarna praktiskt taget...

Läs mer

Saara Ekström fick Egentliga Finlands konstpris

Egentliga Finlands konstkommission har beviljat sitt konstpris åt bildkonstnär Saara Ekström från Åbo. Priset är på 5 000 euro och det betalas ur tipsvinstmedel.

Läs mer

Festival Norpas tilldelades Egentliga Finlands konstpris

Egentliga Finlands konstkommission har beviljat konstpriset för 2015 till festival Norpas som arrangeras på Kimitoön. Priset utgör 5000 euro och det betalas ur tipsmedel.

Läs mer

Cirkuskonstnär Antti Kulmala får Egentliga Finlands konstpris

Egentliga Finlands konstkommission belönade Kulmala för hans mångsidiga arbete som cirkuskonstnär. Priset är 5 000 euro och det betalas ur tipsvinstmedel.

Läs mer

ValoAurinko och Antti Laitinen erhöll Egentliga Finlands konstpris

Egentliga Finlands konstkommission har beviljat konstprisen för år 2013 till bildkonstnären Antti Laitinen som medverkade i Venedigbiennalen och till ValoAurinko ry, verksam i Åbo. Priserna är...

Läs mer

Kontakt

Åbos byrå
Självständighetsplan 2
20800  Åbo
Karta

tfn 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi

Vår personal i Åbo Senast ändrad: 02.07.2019