Uutinen

Kulttuurituotannon rahoituksen teemapäivä 11. maaliskuuta Jyväskylässä

Taiteen edistämiskeskus (Taike) ja Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) järjestävät Rahoitusta rohkeille – Keskusteluja kulttuurituotannoista, rahoituksesta ja yhteistyöstä -teemapäivän perjantaina 11.3.2016 klo 10-14 Jyväskylän Veturitallien Klubitila Kiskossa, Veturitallinkatu 6.

”Kulttuurin ja taiteen rahoitus on tänä päivänä pirstaloitunutta ja alati muuttuvassa liikkeessä. Se, mikä nyt on ajankohtaista, ei enää välttämättä päde muutaman vuoden päästä.  Siksi järjestämme ajankohtaisen rahoituksen teemapäivän, jossa painotuksena ovat luovat ja kiinnostavat sisällöt suhteessa potentiaalisiin rahoitus- ja yhteistyömalleihin.  Osallistujat saavat mukaansa käytännön vinkkien lisäksi rohkeutta lähteä toteuttamaan omia tuotantojaan sekä löytämään sopivia yhteistyökumppaneita nyt ja tulevaisuudessa”,  toteaa tilaisuuden järjestäjä, läänintaiteilija Pauliina Lapio (Taike)

Tilaisuudessa kuullaan käytännön esimerkkejä kulttuurituotannoista, joissa kulttuurialan toimijat, yhteisöt ja yritykset luovat rahoitusratkaisuja yhdessä. Keskustelu rakentuu yksityisen rahoituksen ympärille. Teemoja ovat mm. yritysyhteistyö ja sponsorointi, vastikkeellisuus, yhteismarkkinointi ja joukkoistaminen.

Keskusteluihin osallistuvat Ossi Valpio (Tuff ry.), Tove Hagman (Porvoon Taidetehdas), Jaakko Blomberg (Yhteismaa ry.), Jonas Hakaniemi (Design Office Hakaniemi), Niila Tamminen (Humak), Jouni Kärkkäinen (Humak)  ja Ilkka Peltokangas (FIM). Tilaisuuden juontavat Jouni Kärkkäinen (Humak)  ja Pauliina Lapio (Taike).

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Humanistisen ammattikorkeakoulun Hyvinvoinnin välitystoimisto ja Tuunaa Tuottoa –hankkeiden kanssa.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheista kiinnostuneille. Ennakkoilmoittautuminen 25.2.2016 mennessä:
https://www.webropolsurveys.com/S/CA5BC5B1CA9EBC1C.par

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1023294611027319/

Seminaarin esite (PDF)

Lisätietoja:
Pauliina Lapio, läänintaiteilija, Taiteen edistämiskeskus
[email protected] / 0295330833