Event

Tanssin tulevaisuuspäivä

Tervetuloa Tanssin taloon käymään keskustelua tanssin kentän tulevaisuudesta 31.1.2023 klo 11.30–16. Tilaisuudessa tanssin tulevaisuutta pohditaan taiteilijapuheenvuorojen, paneelikeskustelun sekä kaikkien tapahtumaan osallistuvien kanssa yhteisissä pyöreän pöydän keskusteluissa.
Tanssin tulevaisuuspäivä 31.1.2023

Event information

Event date

Tue 31.1.2023 at 11.30 — 16.00

Venue

Tanssin talo, Pannuhalli, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Tanssin tulevaisuuspäivä kokoaa yhteen tanssin kentän toimijat pohtimaan tanssin tulevaisuuden näkymiä. Tapahtuman tavoitteena on olla kokoava, kohtaamiset mahdollistava ja vuoropuhelua lisäävä hetki ja tila. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä yhteistä keskustelua tanssin kentällä ja luoda myös Taikelle ajankohtainen kuva siitä, mitä tanssin kentälle kuuluu juuri nyt. 

Tapahtuma on keskustelunavaus. Vaikka tanssin kenttää koskevia keskusteluita jo käydään, on tapahtuma syntynyt kentän tarpeesta käydä erilaisia keskusteluita. Toivomme ratkaisukeskeistä, kunkin omaa toimijuutta vahvistavaa, tulevaisuuteen katsovaa ja aina jotakin positiivista sisältävää puhetta. 

Tapahtuma on suunnattu tanssin kentällä toimiville taiteilijoille, tuottajille sekä tanssin kentän kanssa operoiville toimijoille. 

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Ilmoitathan etäosallistumisestasi ilmoittautumislomakkeessa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ohjelma

klo 11:30 Kahvitarjoilu 

klo 12:00 Tilaisuus alkaa 

Tervetulosanat, Taiken johtaja Paula Tuovinen 

Keynote-puheenvuoro, koreografi Maija Hirvanen 

Taiteilijapuheenvuoro: Unelmien kenttä, tanssitaiteilija Jenni Honkamaa 

Taiteilijapuheenvuoro: Toimijuus ja vaikuttaminen, tanssitaiteilija Ajak Majok 

Keskustelupaneeli: Kohti kestävämpää tanssin kenttää

Paneelissa keskustelemassa erityisasiantuntija Heli Ansio, tanssitaiteilija, esittävien taiteiden toimikunnan puheenjohtaja Petri Kauppinen ja tanssitaiteilija Melissa Linsa. Paneelin fasilitoi koreografi Sonya Lindfors.   

klo 14:00 Tauko 

klo 14:15 Tilaisuus jatkuu

Pyöreän pöydän keskustelut

Fasilitoiduissa pyöreän pöydän keskusteluissa pyritään muodostamaan tulevaisuuskuvia tanssin kenttää puhututtavista aiheista. Kaikki tilaisuuteen osallistuvat henkilöt ovat mukana pyöreän pöydän keskusteluissa. 

Yhteenveto keskusteluista, Sonya Lindfors 

Taiteilijapuheenvuoro: Janina Rajakangas

klo 16:00 Tilaisuus päättyy 

Tapahtuman työryhmä: Salla Mistola (pj), Sonya Lindfors, Marja Susi, Auri Ahola. 

Lisätiedot: Salla Mistola, erityisasiantuntija. Puh. 0295 3308 75, [email protected]