Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme tukevat eri toimijoita taiteen ja kulttuurin edistämisessä. Autamme rakentamaan strategioita, verkostoja ja toimintamalleja. Lisäksi olemme tukena esimerkiksi rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa ja hankkeiden käynnistämisessä.

Julkisen taiteen asiantuntijapalvelut

Julkisen taiteen asiantuntijapalvelut tukevat julkisia ja yksityisiä toimijoita sekä taiteilijoita julkisten taidehankkeiden rahoituksessa ja käynnistämisessä. Palvelun tavoitteena on vahvistaa taidehankkeiden osuutta rakennetun ympäristön kehittämisessä ja sitoutumista taiteen prosenttiperiaatteeseen.

Veistos, jossa susihahmo istuu ulkona penkillä

Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijapalvelut

Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijapalveluiden tavoitteena on tehdä taiteilijan työstä arvostettu ja luonteva osa hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa. Autamme kulttuurihyvinvointia ja taidetta yhdistävän toiminnan suunnittelussa ja käynnistämisessä. Tarjoamme myös kokemuksiin ja tutkimuksiin perustuvaa tietoa toiminnan tueksi. 

Helsingin Senaatintorilla ihmisiä kerääntyneenä suurten jalustoilla seisovien kukkaveistosten luokse.

Kulttuuritoiminnan asiantuntijapalvelut kunnille

Kulttuuritoiminnan asiantuntijapalvelut auttavat kuntia kulttuurin ja taiteen edistämisen lakisääteisissä tehtävissä. Huolehdimme yhdessä kanssasi, että kunnassasi on riittävät edellytykset ammattimaiselle taiteelliselle työskentelylle. Samalla edistämme taiteen ja kulttuurin yhdenvertaista ja monipuolista saatavuutta.