Apurahan saajalle

Onnittelut apurahasta! Apuraha maksetaan ilmoittamallesi tilille automaattisesti ilman erillistä maksatuspyyntöä. Muistathan tehdä selvityksen apurahan käytöstä ajoissa.
Säveltäjä tekee työtään hymyilleen.

Päätös ja apurahan maksaminen

Taike lähettää kaikista hakemuksista kirjallisen päätöksen. Saat sähköpostiisi viestin, kun päätös on luettavissa verkkoasioinnissa. Sähköposteissa saattaa olla ajoittain viivettä, joten voit tarkistaa suoraan verkkoasioinnista onko päätös saapunut.

Tutustu päätöskirjeeseen huolella, sillä se sisältää apurahan kannalta oleellisia tietoja, kuten käytön ehdot ja rajoitukset. 

Apuraha maksetaan ilmoittamallesi tilille automaattisesti ilman erillistä maksatuspyyntöä. Työryhmien kohdalla apuraha maksetaan työryhmän yhteyshenkilön hakemuksessa ilmoittamalle tilille.  

Taiteilija-apurahat maksetaan kuukausittain, kuun viiden ensimmäisen pankkipäivän aikana.  

Taiteilija-apurahoja lukuun ottamatta maksupäivää on mahdollista siirtää tietyin ehdoin. Lähetä pyyntö maksupäivän siirtämisestä asiakaspalvelun sähköpostiin [email protected]. Pyyntö ja perustelu siirtämiselle on tehtävä hyvissä ajoin, vähintään neljä pankkipäivää ennen päätöksessä mainittua maksupäivää. 

Päätökset ovat julkisia

Taike on valtion viranomainen, ja tekemämme apurahapäätökset ovat julkisia. Esimerkiksi medialla on oikeus saada tiedot kaikista apurahansaajista. Voit kuitenkin kieltää nimesi julkaisemisen Taiken verkkosivuilla. Valitse ennen hakemuksen lähettämistä, suostutko päätöksen julkaisemiseen verkkosivuilla.