Logot

Jos olet saanut Taikelta apurahan tai avustuksen, käytä tekemissäsi painotuotteissa, videoissa ja muissa julkaisuissa Taiken yleislogoa. Logotiedostoja tulee käyttää sellaisinaan. Muutoksia voi tehdä vain oikeuksien haltijoiden kirjallisella luvalla. Lisätiedot ja neuvonta logon käytöstä: [email protected].

Logojen käyttö

Tunnusten ympärille on määritelty suoja-alue, jonka sisälle ei saa tuoda ilman oikeuksien haltijoiden erillislupaa mitään graafista elementtiä. Suoja-alue on rakennettu mukaan tunnustiedostoon. Suoja-alueen koko vaihtelee kirjoitusasun pituuden mukaisesti.

Tunnukset tulee sijoittaa yksiväriselle mustalle tai valkoiselle taustalle. Myös yksivärinen harmaa tai värillinen tausta on mahdollinen. Logon väri (musta tai valkoinen) tulee valita niin, että kontrasti logon ja taustavärin välillä on riittävän suuri.

Tunnukset ovat neljässä eri muodossa: painokelpoiset EPS, PDF ja Illustrator CS5 -tiedostot, sekä ruutupohjaisiin sovelluksiin ja Microsoft Officen ohjelmiin sopiva PNG-tiedosto (yhdessä koossa, korkeus 600 px).

Tunnusten tekijänoikeudet ovat Kari Piippo Oy:llä.