Selvitys avustuksen käytöstä

Avustuksen käytöstä täytyy tehdä selvitys päätöskirjeessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä.
Taideyhteisön kirjoja pöydällä.

Tee selvitys ajoissa

Tee selvitys täyttämällä verkkoasioinnista löytyvä selvityslomake ja lisää pakolliset liitteet. Selvitys tulee tehdä avustuspäätöksessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Taike lähettää kaikille avustuksen saajille muistutuksen selvityksen tekemisestä viikkoa ennen selvityksen määräpäivää.

Jos tilinpäätöstä ei ole hyväksytty avustuspäätöksessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä tai tarvitset muuten jatkoaikaa selvityksen tekemiseen, hae lisäaikaa selvityksen jättämiselle Taiken verkkoasioinnissa.  

Selvityksen tekemättä jättäminen voi vaikuttaa uusien avustusten myöntämiseen. Kokonaan selvittämättä jätetty avustus joudutaan perimään takaisin. 

Muistilista selvityksen tekemisen tueksi

  • Selvityksestä tulee käydä ilmi, että avustus on käytetty hakemuksen hanke- tai toimintasuunnitelman mukaisesti.
  • Selvitykseen tulee liittää pakolliset liitteet. Jos liitteet eivät valmistu selvityksen määräpäivään mennessä, hae hyvissä ajoin jatkoaikaa selvityksen jättämiselle ennen määräajan umpeutumista.  
  • Taike ei lähetä selvityksen hyväksymisestä erillistä kuittausta. Jos selvityksessä on puutteita tai siitä tarvitaan lisätietoja, sinuun otetaan yhteyttä. 
  • Jos avustusta on haettu paperilomakkeella verkkoasioinnin sijaan, sinun täytyy tehdä selvitys erillisellä lomakkeella. Selvityslomake on toimitettu päätöksen yhteydessä, mutta voit pyytää sen myös Taiken asiakaspalvelusta. 

Mitä avustusta olet selvittämässä?