Tiedote

Taikerin luola yhdistää satakuntalaiset taiteilijat ja rahoittajat

Taiteen edistämiskeskuksen aluehanke Taikerit järjestää taiteilijoiden ja kolmannen sektorin kohtaamistilaisuuden Porissa 27.6.2024.
Keltaisella taustalla teksti "/SLASH Taikerin luola", taustalla Kasper Strömman pullakahvilla.

Myy osaamistasi. Myy taidettasi. /SLASHPITCH-valmennus.

Taikerin luola tarjoaa tilaisuuksia Satakunnassa työskenteleville taiteilijoille

Taikerin luola on ainutlaatuinen taiteilijoiden ja yksityisen sekä kolmannen sektorin kohtaamistilaisuus. Taikereiden luolassa taiteilijat saavat mahdollisuuden pitchata eli myydä osaamistaan, palveluitaan ja tuotteitaan sijoittajille ja rahoittajille.

Tilaisuus toteutetaan Porissa järjestettävässä /SLASH-tapahtumassa kesäkuussa 27.6.2024 samaan aikaan SuomiAreenan kanssa. /SLASH-tapahtuman toteuttaa Taiteen edistämiskeskuksen Taikerit-hanke.

Kasper Strömman kaataa kahvia mukiin, jossa lukee "I sydän SEX".

Taikerin luolaa moderoi sosiaalisesta mediasta tuttu vaikuttaja Kasper Strömman.

Pitchaustilaisuudessa taiteilijat esittelevät omaa osaamistaan ja taidettaan viisihenkiselle raadille ja tilaisuuden yleisölle. Eri tahoista koostuva raati kommentoi ja antaa esittelijöille palautetta. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni taiteilija löytää itselleen yhteistyökumppanin ja rahoitusta hankkeelleen.

Taikerin luola on suunnattu satakuntalaisille ja Satakunnassa työskenteleville taiteilijoille ja luovan alan toimijoille. Mukaan voi hakea omalla luovalla konseptillaan tai ideallaan.

Satakunnan alueella toimivat yritykset ja muut yhteisöt sekä sponsorit voivat hankkia paikan raadista. Raadin jäsenillä on myös mahdollisuus esitellä omia tulevia hankkeitaan ja tapahtumia, joihin he etsivät taiteilijayhteistyötä.

Tilaisuus on yleisölle avoin.

Haku Taikerin luolaan

Taiteilija! Hae mukaan 27.6. järjestettävään pitchaustilaisuuteen. Mukaan voi hakea myös työparina. Jätä hakemus Taikerin luolaan esittelijäksi verkkolomakkeella.

Taikerin luolaan valituilta taiteilijoilta toivomme osallistumista Elsa Ervastin pitchaus-valmennukseen 12.6. klo 13–16.

Taiteilijoiden haku päättyy 3.5.2024 ja valintapäätöksistä tiedotetaan hakijoille 10.5.2024.

Lisätiedot:
[email protected] sekä [email protected]