Podcast

Hankeosaaminen | Haasteesta hankkeeksi

Haasteesta hankkeeksi -podcastin viimeisessä jaksossa Sofia-Charlotta Kakko, Milla Minerva Mertanen ja Jenna Romppanen keskustelevat hankeosaamisesta. Romppanen on tehnyt Humakissa kulttuurituotannon opinnäytetyön luovien alojen hankeosaamisesta. Jaksossa pohditaan, mitä hankeosaaminen on ja miten luovien alojen toimijat voivat kehittää osaamistaan.
Teksti: Haasteesta hankkeeksi. Alla valokuvassa vierekkäin Sofia-Charlotta Kakko ja Milla Minerva Mertanen. Teksti: Luovan verkon podcast. Logot: Taiteen edistämiskeskus, Euroopan unionin osarahoittama.
Hankeosaaminen
Podcast sarja
Haasteesta hankkeeksi | Luovan verkon podcast
Kesto
31:18
Mitä kaikkea hankeosaaminen on? Miksi hankeosaaminen on tärkeä taito luovilla aloilla?

Haasteesta hankkeeksi -podcastin viimeisessä jaksossa puhutaan hankeosaamisesta. Luovan verkon Sofia-Charlotta Kakon ja Milla Minerva Mertasen kanssa aiheesta keskustelee Jenna Romppanen.

Romppanen on tehnyt Humakissa kulttuurituotannon opinnäytetyön luovien alojen hankeosaamisesta. Jaksossa keskustellaan tutkielman tuloksista. Mitä hankeosaamiseen sisältyy? Miten rohkeus ja innostuminen liittyvät hankeosaamiseen? Entä miten rahoittajat ja hankeasiantuntijat näkevät hankeosaamisen?

Luovan verkon Haasteesta hankkeeksi -podcastissa käsitellään hankemuotoilua, hankeosaamista ja hakukriteereitä Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen ESR+-teemassa.
Kuuntele jakso