Podcast

Tarve ja muutos | Haasteesta hankkeeksi

Luovan verkon Sofia-Charlotta Kakko ja Milla Minerva Mertanen keskustelevat tarpeen ja muutoksen hahmottamisesta hankemuotoilussa. Vierasosiossa Tampereen ammattikorkeakoulun Harri Karvinen kertoo, millaiseen ohjelmatoimistoalan tarpeeseen Musiikkiagenttikoulutus-hanke vastaa.
Teksti: Haasteesta hankkeeksi. Alla valokuvassa vierekkäin Sofia-Charlotta Kakko ja Milla Minerva Mertanen. Teksti: Luovan verkon podcast. Logot: Taiteen edistämiskeskus, Euroopan unionin osarahoittama.
Tarve ja muutos
Podcast sarja
Haasteesta hankkeeksi | Luovan verkon podcast
Kesto
29:31
Hankemuotoilussa keskeisenä lähtökohtana on tunnistaa tarve, johon haetaan muutosta. Tarve ja muutos pääsevät Sofia-Charlotta Kakon ja Milla Minerva Mertasen käsittelyyn Haasteesta hankkeeksi -podcastin kolmannessa jaksossa.

Millaisesta taide-, kulttuuri- tai luovan alan tarpeesta voi muotoilla ESR+-hankkeen? Miksi tarpeen tunnistaminen on tärkeää? Entä millaista muutosta hanke voi tuoda alalle?

Vierasosiossa Harri Karvinen Tampereen ammattikorkeakoulusta kertoo ESR+-rahoituksen saaneesta Musiikkiagenttikoulutus-hankkeesta. Hankkeessa luodaan koulutuskokonaisuus uusille ohjelmamyyjille sekä ohjelmatoimistoissa jo työskenteleville. Mistä tarve ohjelmatoimistoalan osaamisen kehittämiselle kumpuaa? Millaista muutosta hanke tavoittelee alalla?

Luovan verkon Haasteesta hankkeeksi -podcastissa käsitellään hankemuotoilua, hankeosaamista ja hakukriteereitä Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen ESR+-teemassa.
Kuuntele jakso