Tapahtuma

Etelä-Savon Taideverkkarit

Taideverkkarit on matalan kynnyksen verkostoitumisilta maakunnan alueen toimijoille. Haluamme kumppaneidemme kanssa jakaa ajankohtaisia asioita livenä, kohdata ja verkostoitua. Sinä eteläsavolainen kulttuurin tekijä, vaikuttaja, yrittäjä, matkailualan toimija, taiteen ammattilainen, tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Ma 12.2.2024 klo 16.30 — 19.00

Tapahtumapaikka

Mikkelin teatteri

Tapahtuman tyyppi

Ilmoittautuminen käynnissä

Taiteen edistämiskeskus järjestää TAIDEVERKKARIT!  Haluamme kumppaneidemme kanssa jakaa ajankohtaisia asioita livenä, kohdata ja verkostoitua. Samalla tutustutaan ja pohditaan, kuinka jatkamme tästä yhdessä positiivisessa hengessä eteenpäin. TAIDEVERKKARIT on tarkoitus järjestää hankkeen maakunnissa puolivuosittain, ilmoittaudu mukaan ja jaa kutsua eteenpäin!

Etelä-Savon Taideverkkarit

Maanantaina 12.2.2024 kello 16.30–19.00.

Paikkana on Mikkelin teatteri (Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli).

Tilaisuuden ohjelma

Sillanrakentajat-hanke esittäytyy, muutama muu puheenvuoro alueelta, eteläsavolaista toiminnallista verkostoitumista. Sijaa on myös luovuudelle ja vapaalle sanalle.

Tilaisuudessa on pientä tarjoilua.

Ilmoittautuminen

Tarjoilujen vuoksi tilaisuuteen on ilmoittauduttava ennakkoon torstaihin 8. helmikuuta mennessä: https://link.webropol.com/s/taideverkkaritetelasavo

Pukukoodi art casual

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedustelut

Sillanrakentajat

Tiia-Mari Mäkinen ([email protected]) ja Virpi Rautsiala ([email protected]

Sillanrakentajat-hanke on Taiteen edistämiskeskuksen rahoittama monialainen hanke, joka pyrkii edistämään yhteistyötä taiteilijoiden, kuntien kulttuuripalveluiden, elinkeinoelämän, matkailun ja maakuntaliittojen kesken ja välillä kolmen maakunnan alueella Itä-Suomessa.