Tapahtuma

Hankeklinikka: Interreg Aurora 2.0

Hankeklinikka on suunnattu pohjoiskarjalaisille kulttuuri- ja luovien alojen toimijoille ja se on jatkoa kesäkuun alussa (3.6.) järjestetylle Interreg Aurora -hankeklinikalle. Aiemmalle klinikalle osallistuminen ei kuitenkaan ole edellytyksenä osallistumiselle. Tällä klinikalla on tarkoitus keskustella ja ideoida yhteishankkeita, tule verkostoitumaan ja pallottelemaan ideoita muiden paikallisten toimijoiden kanssa!
Puhekupla violetilla taustalla. Ympärillä konfettia.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Ti 20.8.2024 klo 13.00 — 16.00

Tapahtumapaikka

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton maakuntasali, Siltakatu 2, 80100 Joensuu

Tapahtuman tyyppi

Ilmoittautuminen käynnissä

Interreg Aurora on Suomen, Ruotsin ja Norjan sekä saamelaisten välinen Euroopan pohjoisimpien alueiden rajat ylittävää yhteistyötä rahoittava ohjelma, johon Kainuu ja Pohjois-Karjala liittyivät mukaan vuoden 2023 lopussa. Ohjelman seuraavat hakukierrokset avautuvat syksyllä 2024.

Tilaisuuden ohjelma

Hankeklinikan ydin on uusien yhteishankkeiden ideoinnissa.

Klinikan vetäjänä toimivat aluekehitysasiantuntija Tiina Moisala ja kulttuuriasiantuntija Hannele Autti Pohjois-Karjalan maakuntaliitosta, sekä taideasiantuntija Tiia-Mari Mäkinen Taiteen edistämiskeskuksesta. Tilaisuuteen tulee myös alustuspuheenvuoroja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen klinikalle on auki 16.8 saakka. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lisätietoja

www.interregaurora.eu
Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, [email protected]
Taiteen edistämiskeskus / Sillanrakentajat -hanke, [email protected]

Hankeklinikan järjestäjinä toimivat Taiken Itä-Suomeen keskittyvä Sillanrakentajat-hanke, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu.