Tapahtuma

Miksi kulttuuri on presidentin asia?

Millaisena presidenttiehdokkaat näkevät kulttuurin, taiteen ja viihteen merkityksen Suomen tulevaisuuden kannalta? Miten kulttuuri voisi vahvistaa demokratiaa, resilienssiä ja moniarvoisuutta? Millaisena kulttuurimaana Suomi näyttäytyy kansainvälisesti? Mikä on ehdokkaiden oma suhde kulttuuriin?

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Ti 28.11.2023 klo 16.30 — 18.00

Tapahtumapaikka

Suomen Kansallisteatteri, Pieni näyttämö, Bergbominkuja 1, Helsinki tai verkkolähetys

Tapahtuman tyyppi

Hybriditilaisuus

Tervetuloa presidenttipaneeliin tiistaina 28.11. klo 16.30–18.00. Mukana ovat ehdokkaat Li Andersson, Sari Essayah, Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Harry Harkimo, Olli Rehn ja Alexander Stubb. Paneelin juontavat Taiteen edistämiskeskuksen johtaja Kaisa Rönkkö ja näyttelijä Mitra Matouf.

Tilaisuutta voi seurata verkossa tai paikan päällä Suomen Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä (Bergbominkuja 1). Tietoa tilan esteettömyydestä löytyy Kansallisteatterin verkkosivuilta.

Voit jättää tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä 22.11. asti. Paneelin aikana ei ole mahdollista esittää yleisökysymyksiä.

Tilaisuuden järjestää Taiteen edistämiskeskus yhteistyössä Säätiöt ja rahastot ry:n sekä Suomen Kulttuurirahaston kanssa.