Uutinen

/SLASH-kesänäyttely: Avoin haku satakuntalaisille taiteilijoille 7.3.-31.5.

/SLASH on Satakunnan taide- ja kulttuurialojen toimijoille suunnattu tapahtumakokonaisuus, jossa tuomme yhteen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin. Kesänäyttely toteutetaan yhteistyössä Ars Pori ry:n kanssa kauppakeskus Isokarhussa sijaitsevassa Galleria Ars Porissa 24.6.–31.8.2024. Avoin haku näyttelyyn on alkanut.
Kirkkaankeltaisella taustalla musta teksti /SLASH.

Avoin haku satakuntalaisille ammattitaiteilijoille ja taiteilijaryhmille suunnattuun kesänäyttelyyn on nyt alkanut. Hakuaika näyttelyyn on 7.3. –31.5.

/SLASH-tapahtuma sijoittautuu SuomiAreenan välittömään läheisyyteen Porin kävelykadulle ja sen ympärillä oleviin tyhjiin liiketiloihin. Haussa otetaan vastaan myös teosehdotuksia kaupunkitilaan, tyhjiin liiketiloihin ja näyteikkunoihin sijoitettaville teoksille ja installaatioille. Tapauskohtaisesti nämä teokset voidaan liittää osaksi kesänäyttelyä /SLASH-tapahtuman päätyttyä.

Näyttelystä myydyistä teoksista ei peritä Ars Pori ry:n puolesta myyntiprovisiota, ja näyttelyyn valituista teoksista maksetaan 300 euron näyttelykorvaus. 

Teosehdotukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Hakemukseen pyydetään teoskuvien tai luonnoksen lisäksi liittämään CV ja tarvittaessa vapaamuotoinen portfolio, jos koet sen aiheelliseksi hakemuksen kannalta.
 

Lisätietoja

Ville Kirjanen, taiteilija-asiantuntija
[email protected]
p. 0295 330 838

Tiina Puranen, taideasiantuntija
[email protected]
p. 0295 330 834