Podcast

Valtakunnallinen vaikuttavuus | Haasteesta hankkeeksi

Haasteesta hankkeeksi -podcastin neljännessä jaksossa keskustellaan valtakunnallisesta vaikuttavuudesta ESR+-hankkeissa. Sofia-Charlotta Kakko ja Milla Minerva Mertanen saavat haastateltavaksi Metropoliasta Antti-Veikko Salon, joka kertoo, miten valtakunnallisuus on huomioitu AV UP -hankkeessa.
Teksti: Haasteesta hankkeeksi. Alla valokuvassa vierekkäin Sofia-Charlotta Kakko ja Milla Minerva Mertanen. Teksti: Luovan verkon podcast. Logot: Taiteen edistämiskeskus, Euroopan unionin osarahoittama.
Valtakunnallinen vaikuttavuus
Podcast sarja
Haasteesta hankkeeksi | Luovan verkon podcast
Kesto
20:30
Mitä tarkoittaa, kun ESR+-hankkeelta edellytetään valtakunnallista vaikuttavuutta? Miten omasta hankkeesta voi muotoilla valtakunnallisesti vaikuttavamman?

Luovan verkon Sofia-Charlotta Kakko ja Milla Minerva Mertanen ottavat aiheen käsittelyyn Haasteesta hankkeeksi -podcastin neljännessä jaksossa.

Vierasosiossa Antti-Veikko Salo Metropoliasta kertoo, miten valtakunnallisuus on huomioitu ESR+-rahoituksen saaneessa AV UP -hankkeessa. Hanketta toteuttavat Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, Arcada, Metropolia, Turun kaupunki ja Omnia.

Hankkeessa luodaan konsepti, jolla vahvistetaan av-alan osaamista ja tuetaan alan tuotantojen kasvutarpeita. Yhteistyössä ovat mukana alan oppilaitokset, yritykset ja sidosryhmät.

Luovan verkon Haasteesta hankkeeksi -podcastissa käsitellään hankemuotoilua, hankeosaamista ja hakukriteereitä Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen ESR+-teemassa.
Kuuntele jakso