Event

Freelancerit yhteisönä -hyvinvointitapahtuma

Hyvinvointitapahtumassa luovien alojen freelancerit saavat työkaluja osaamisensa hahmottamiseen ja sanoittamiseen, yhteisöllisyyden edistämiseen sekä hyvinvoinnin vaalimiseen. Aiheisiin syvennytään alojen asiantuntijoiden johdolla. Maksuttomaan tapahtumaan sisältyy lounas. Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Pe 12.5.2023 klo 11.00 — 15.00

Tapahtumapaikka

G Livelab, Yrjönkatu 3, Helsinki

Tapahtuman tyyppi

Seminaari

Freelancerit yhteisönä -hyvinvointitapahtuma tuo yhteen luovien alojen freelancerit pohtimaan ja kehittämään työelämää sekä omaa osaamistaan. Tapahtuma on jatkoa marraskuussa 2022 järjestetylle Freelancer – itsensä johtaja -hyvinvointitapahtumalle, jossa keskityttiin itsensä johtamiseen ja oman potentiaalin valjastamiseen.

Yhteisöllisyydestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä osaamisen hahmottamisesta puhumassa ovat Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) taiteilija-asiantuntija Pauliina Valtasaari, Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) tiimivastava ja Freelancer osaa! -hankkeen projektipäällikkö Sikke Leinikki sekä Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Heli Ansio, tutkija Inka Koskela ja erikoistutkija Sara Lindström.

Tapahtuman avaa ja juontaa Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen. Paikalla on myös tapahtuman järjestäjätahojen edustajia.

Aikataulu ja ohjelma

• 11:00 Tilaisuuden avaus – Jaakko Kämäräinen, Muusikkojen liitto

• 11:15–12:15 Oman osaamisen hahmottaminen ja sanoittaminen taide- ja kulttuurialan freelancetyössä – Sikke Leinikki, Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak)

• 12:15–13:00 Lounas

• 13:00–14:00 Yhteisöllisyyden voima luovassa työssä – Pauliina Valtasaari, Taiteen edistämiskeskus (Taike)

• 14:00–15:00 Freelancereiden hyvinvointi ja turvallisuus luodaan yhdessä – Heli Ansio, Inka Koskela ja Sara Lindström, Työterveyslaitos

Tapahtuma järjestetään perjantaina 12. toukokuuta 2023 klo 11–15 G Livelab Helsingissä (Yrjönkatu 3). Tapahtumaan mahtuu 100 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et voikaan osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse Rosanna Mantilalle.

Lisätiedot ja kysymykset

Rosanna Mantila
Tiedottaja–tuottaja, Muusikkojen liitto
[email protected]

Tapahtuman järjestävät Muusikkojen liitto, Työterveyslaitos ja Taiteen edistämiskeskus Taike. Yhteistyössä ovat mukana Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Näyttelijäliitto, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme, Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry SOA ja Suomen Musiikintekijät.