Tapahtuma

SLÄSH! Satakunnan infotilaisuus

SLÄSH! täyttää Porin keskustan ja kävelykadun taiteesta, elävästä musiikista, keskustelutilaisuuksista ja iltaklubeista SuomiAreenan yhteydessä 24.6.–28.6. Kaikki kulttuurin ja taiteen parissa työskentelevät tahot ovat tervetulleita osallistumaan SLÄSH!-tapahtuman valmisteluun. Tervetuloa kuulolle infoon!
Logo, jossa lukee magentalla SLÄSH! ja taustalla eläinkuosi

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

To 7.3.2024 klo 15.00 — 17.00

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Isokarhun pohjakerroksen Kaupunkiolohuone, Yrjönkatu 14, Pori

SLÄSH! on Satakunnan taide- ja kulttuurialojen toimijoille suunnattu tapahtumakokonaisuus, jossa tuomme yhteen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin. SLÄSH! täyttää Porin keskustan ja kävelykadun taiteesta, elävästä musiikista, keskustelutilaisuuksista ja iltaklubeista SuomiAreenan yhteydessä 24.6.–28.6. Pyrimme luomaan ja vahvistamaan verkostoja sekä löytämään resursseja, rahoitusta ja hyviä käytänteitä taiteilijoiden ja kulttuurityön edistämiseksi maakunnassa.

Taiteen edistämiskeskuksen alueellinen kehittämishanke Taikerit järjestää ensimmäisen tiedotus- ja verkostoitumistapahtuman SLÄSH!-messutapahtumasta torstaina 7.3. Kauppakeskus Isokarhun Kaupunkiolohuoneessa. Kaikki kulttuurin ja taiteen parissa työskentelevät tahot ovat tervetulleita ottamaan osaa keskusteluun, tutustumaan ja osallistumaan SLÄSH!-tapahtuman valmisteluun. Tule mukaan edistämään satakuntalaista taidetta ja kulttuuria!

Lisätietoja

Ville Kirjanen, taiteilija-asiantuntija
[email protected]
p. 0295 330 838

Tiina Puranen, taideasiantuntija
[email protected]
p. 0295 330 834