Event

#StopHatredNow 2023

#StopHatredNow on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta.
Banneri: Mire Mroué

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Ma 15.5.2023 klo 09.30 — Pe 19.5.2023 klo 17.00

Tapahtumapaikka

Hybriditapahtuma

Usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Tapahtuma on suunnattu taide- ja kulttuuri-instituutioille, yksittäisille taiteilijoille ja toimijoille sekä kulttuurivaikuttajille, mutta kuka tahansa aiheista kiinnostunut on tervetullut mukaan keskustelemaan.

Vuonna 2023 #StopHatredNow-tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Catalysti, Globe Art Point, Goethe-Institut Finnland, Helsingin kaupunki, Kiila ry, Kulttuuria kaikille -palvelu, Kulttuurikeskus Caisa, MiklagårdArts, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomalais-norjalainen kulttuuri-instituutti, Suomen Benelux-intituutti, Taideyliopisto, Taike, UrbanApa sekä Zodiak – Uuden tanssin keskus.

Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti. Suurin osa alustan tapahtumista järjestetään virtuaalisesti Zoom-alustalla. Tapahtuman striimiä voi seurata myös Facebookissa ja osoitteessa www.stophatrednow.fi.

#StopHatredNow on kokonaisuudessaan maksuton.