Laskutustiedot

Taiteen edistämiskeskus vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja.

Verkkolaskutusohje (pdf, 52 kt)

Laskussa tulee aina olla tilausnumero, sopimusnumero tai tiliöintiviite. Näiden puuttuessa voi poikkeustapauksissa käyttää toimipistekohtaista viitenumeroa, joka löytyy verkkolaskutusohjeesta.

Taike tekee tilaukset sähköisesti Handi-palvelun kautta. Tilauksen V1-alkuinen tilausnumero näkyy tilauslomakkeella, ja se tulee välittää myös verkkolaskuaineistossa.

Handi-toimittajaportaali

Suosittelemme toimittajillemme Handi-toimittajaportaaliin kirjautumista. Portaali mahdollistaa tilauksiin ja laskutukseen liittyvän yhteydenpidon ja seurannan sekä esimerkiksi tuotekatalogin jakamisen tai liittymän verkkokauppaan. Portaalin kautta voi myös lähettää verkkolaskuja.

Lisätietoa Handi-portaalista

Handi-portaalista ja käyttäjätuesta vastaa valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet.

Portaaliin liittymistä varten ilmoita osoitteeseen talous@taike.fi seuraavat tiedot:

  • yhteyshenkilön (pääkäyttäjä Handin toimittajaportaalissa) nimi ja sähköpostiosoite
  • sähköpostiosoite, johon lähetetään tilaukset Handi-palvelusta

Palkeet lähettää yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen kutsun Handin toimittajaportaaliin rekisteröitymistä varten. Yhteyshenkilö voi tarvittaessa lisätä muita organisaation käyttäjiä toimittajaportaaliin.

YEL-todistus

Yksityiset elinkeinonharjoittajat toimittavat ensimmäisen laskun liitteenä ja tämän jälkeen vuosittain YEL-todistuksen. YEL-todistuksen yksityiset elinkeinonharjoittajat saavat omasta vakuutusyhtiöstään.

Jos yksityisen elinkeinonharjoittajan yrittäjätoiminta on vähäistä, ei henkilö ole velvollinen ottamaan itselleen YEL-vakuutusta. Jos YEL-vakuutusta ei ole, korvaus maksetaan palkkiona ja Taike maksaa siitä VaEL-eläkemaksun.

Palautukset

Palautukset Taiteen edistämiskeskuksen tulotilille OP Yrityspankki Oyj FI06 5000 0121 5037 74.

Viimeksi muokattu: 12.12.2019

Yhteystiedot

Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6, PL 1001
00531  Helsinki
Kartta

puh. 0295 330 700
asiakaspalvelu@taike.fi
Chat-asiakaspalvelu

Henkilöhaku