Tapahtuma

Ideasta hankkeeksi – Luovan verkon sparraukset ja työpajat

Taiken Luova verkko -hanke sparraa Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen ESR+-teeman rahoituksesta kiinnostuneita. Sparrauksissa ja työpajoissa saat näkökulmia hankeidean kirkastamiseen, yhteiskehittämiseen ja hankeviestintään. Tapaamisia järjestetään syksyllä eri puolilla Suomea.
Kolme hahmoa vierekkäin vaaleanpunaisella taustalla. Teksti: Luova verkko, Taiteen edistämiskeskus, Euroopan unionin osarahoittama.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Ke 20.9.2023 klo 09.00 — To 16.11.2023 klo 16.00

Onko mielessäsi hankeidea, jolla luovan alan osaamista voisi vahvistaa tai työllisyyttä lisätä? 

Luovan verkon sparrauksissa ja työpajoissa verkostoidutaan, kirkastetaan hankeideoita, suunnitellaan hankeviestintää sekä pohditaan idean soveltuvuutta ESR+-rahoitukseen. 

Sparraukset ovat ideakohtaisia, kun taas työpajoissa ideoita työstetään yhdessä muiden kanssa. 

Syksyn tapaamiset

Tapaamiset on suunnattu erityisesti Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen ESR+-teeman rahoituksesta kiinnostuneille. Vuosina 20212027 teemassa rahoitetaan hankkeita, joilla vahvistetaan luovia aloja ja luovaa taloutta sekä taide- ja kulttuurialan osaamista.

Teeman ensimmäinen hakukierros päättyi toukokuussa. Luova verkko viestii seuraavasta hakukierroksesta, kun aikataulu selviää.

Tilaisuudet järjestetään lähitapaamisina lähtökohtaisesti suomen kielellä. Oman ideansa voi kuitenkin halutessaan esitellä myös englanniksi.

Lisätietoja

Sofia-Charlotta Kakko, hankepäällikkö  
[email protected], +358 (0)295 330 912 

Milla Minerva Mertanen, suunnittelija 
[email protected], +358 (0)295 330 815 

Milja Leskinen, viestintäsuunnittelija 
[email protected], +358 (0)295 330 811

Luova verkko