Tapahtuma

Luovan verkon sparraukset 28.4. ja 3.5. – Tukea ESR+-hakemuksiin

Luova verkko sparraa Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen teeman hankehakemusten viimeistelyssä. Sparraukset on suunnattu hakemuksen kanssa pitkälle edenneille ja erityisesti ensimmäistä kertaa ESR+-hakemusta tekeville.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Pe 28.4.2023 klo 09.00 — Ke 3.5.2023 klo 16.00

Euroopan unionin rahoittama.

Sparrauksen tavoitteena on selkeyttää ESR+-hankehakemusta. Tapaamisessa hakijat saavat tukea ja kehittävää palautetta hakemuksesta ja sen sisällöistä. 

Hae mukaan viimeitään 20.4.! Huom. hakuaikaa on pidennetty kahdella vuorokaudella.

Sparraukset toteutetaan 45 minuutin pituisina tilaisuuksina hakijan ja Luovan verkon kesken 28.4. ja 3.5. Tapaamiset järjestetään etänä tai läsnä hakijan toiveen mukaisesti joko Helsingissä, Jyväskylässä tai Kuopiossa.

Sparraus on tarkoitettu toimijoille, jotka ovat hakemustekstin kanssa pitkällä. Osallistuminen edellyttää:

  • ESR+-hakemus tulee olla avattu EURA 2021 -järjestelmään.
  • Hakija on tutustunut ESR+-rahoitusehtoihin.
  • Hanketiivistelmä ja hankehakemus ovat lähetettävissä Luovalle verkolle etukäteen.

Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin tehneet ESR+-hakemusta. Lisäksi etusijalla huomioidaan ryhmähankkeet, joissa on mukana pienempiä, ensimmäistä kertaa ESR+-hakemusta tekeviä toimijoita. 

Sparrauksia ei ole suunnattu hankeideoiden kehittämiseen. Luova verkko on järjestänyt erikseen ideointiin ja verkostoitumiseen painottuvia tilaisuuksia. Luovan verkon LinkedIn-ryhmä on otollinen paikka hankeajatusten vaihtamiseen ja hankekumppaneiden etsimiseen. 

Hakemussparraukset järjestetään suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

 

Aikataulut

Hae sparraukseen viimeistään 20.4.

Haku sparraukseen on auki 5.–20.4. Ilmoittautuminen on sitova, ja mahdollisista peruuntumisista tulee ilmoittaa hyvissä ajoin. Jos jokin tietty sparrausaika ei sovi 28.4. tai 3.5., mainitse siitä hakulomakkeessa.

Hae sparraukseen

Luova verkko ilmoittaa sparrausajat valituille 21.4.

Luova verkko lähettää sparrauksiin hakeneille tiedon valinnan tuloksesta 21.4. Samalla jokaiselle ilmoittautuneelle annetaan sparrausaika joko perjantaille 28.4. tai keskiviikolle 3.5.

Hakemusteksti lähetetään Luovalle verkolle 25.4. mennessä

Sparraukseen valittuja osallistujia pyydetään lähettämään hakemusteksti 25.4. mennessä Luovalle verkolle. Tarkempi ohjeistus hakemustekstin lähettämiseen annetaan myöhemmin.

ESR+-hankehaku on auki 15.5. saakka

Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen valtakunnallinen ESR+-haku on auki 15.5. saakka EURA 2021 -järjestelmässä.

Luova verkko ei ota kantaa siihen, saako hanke hakemuksellaan rahoitusta vai ei. Tarkemmista rahoitukseen liittyvistä kysymyksistä voi olla yhteydessä Hämeen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Minna Taipaleeseen ([email protected]).

 

Lisätietoja

Luova verkko -tiimi 

Sofia-Charlotta Kakko, hankepäällikkö, [email protected], +358 (0)295 330 912 

Pia Repo, tuottaja, [email protected], +358 (0)295 330 857 

Milla Minerva Mertanen, suunnittelija, [email protected], +358 (0)295 330 815 

Milja Leskinen, viestintäsuunnittelija, [email protected], +358 (0)295 330 811

Luova verkko -koordinaatiohanke

ESR+ on Euroopan unionin rahoitusväline työllisyyden sekä taloudellisen ja sosiaalisen koheesion edistämiseksi. Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaaminen on yksi sen valtakunnallisista teemoista. Luova verkko koordinoi ja sparraa teeman hankkeita ja hankehausta kiinnostuneita.