Uutinen

Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen ideahaku auki 2.12. asti

Valtakunnallisen ESR+-teeman ideahakuun toivotaan runsaasti uusia avauksia. Ideahaussa jokainen hakija saa palautteen ja hyviä neuvoja keväällä avautuvalle varsinaiselle hakukierrokselle. Hämeen ELY-keskus jakaa hankkeille vuosina 2021–2027 kaikkiaan 13,6 miljoonaa euroa.

Viime viikolla järjestettiin valtakunnallisen ESR+-teeman Luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaaminen -ohjelmakauden 2021–2027 ensimmäinen ideahakuinfo. Etätilaisuus keräsi lähes 300 rahoituksesta kiinnostunutta toimijaa kuulolle. Kulttuurin ja luovan alan uusien toimijoiden kasvava kiinnostus valtakunnallista teemaa kohtaan on toivottua.

Ideahaku on auki 2.12. asti. Ideahakuvaiheessa jokainen hakija saa palautteen, eikä se vielä velvoita mihinkään. 

– Tavoitteena on, että yhä useampi taide- ja kulttuurikentän toimija aktivoituisi haun suhteen, toteaa Taiken erityisasiantuntija Tomi Aho

– Ideahaussa voi saada hyviä neuvoja keväällä avautuvalle varsinaiselle hakukierrokselle, täydentää Hämeen ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Minna Taipale.  

Lisätietoa ja verkostoitumista

Hakuinfon 9.11. aineistot sekä kysymykset ja vastaukset -dokumentti on julkaistu. Löydät materiaalista vastauksia moniin kysymyksiin, kuten kuka voi hakea ja millä voi kattaa omarahoitusta.

Lisäksi on perustettu Luova verkko -LinkedIn-ryhmä muiden toimijoiden kanssa verkostoitumista varten.

Lisätietoja

  • Hämeen ELY-keskus, rahoitusasiantuntija Minna Taipale, [email protected], p. 0295 025 106 
  • Taiteen edistämiskeskus, erityisasiantuntija Tomi Aho, [email protected], p. 0295 330 850 
  • Taiteen edistämiskeskus, asiantuntija Pia Repo, [email protected], p. 0295 330 857