Uutinen

MIKÄ ON KULTTUURIHYVINVOINNIN TULEVAISUUS? Seminaari Turussa 6.3.2014

Taiteen edistämiskeskus ja Kulttuurihyvinvointia Turussa -verkosto järjestävät yhdessä valtakunnallisen kulttuurihyvinvointia käsittelevän seminaarin Turussa.

 

Seminaarin teemana on taiteen ja kulttuurin hyvinvointityön jatkuvuus ja vaikuttavuus. Seminaari on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, taiteen kentän edustajille sekä toimintaa järjestäville ja rahoittaville toimijoille. 

Taide ja kulttuuri läpäisevät koko ihmisen elämänkaaren. Viime vuosien aikana on tehty ennennäkemätön määrä työtä taiteen ja kulttuurin integroimiseksi erityisesti osaksi sosiaali- ja terveysalaa. Mikä on seuraava askel – miltä näyttää kulttuurihyvinvoinnin tulevaisuus? Onko rakenteita mahdollista muuttaa? Mitä voi tapahtua, jos tällaista toimintaa rahoitetaan?
 

Seminaarin ohjelma


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 24.2.2014. Seminaari on maksuton ruokailua lukuun ottamatta.
Tervetuloa!
 

Tiedustelut:

Anna-Mari Rosenlöf
Taidekoordinaattori | Konstkoordinator
Taiteen edistämiskeskus | Centret för konstfrämjande
Lounais-Suomen toimipiste | Sydvästra Finlands regionalbyrå
Linnankatu 24, 20100 Turku | Slottsgatan 24, 20100 Åbo
puh. / tfn + 358 295 330908
anna-mari.rosenlof[at]minedu.fi

 

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto, Turun kaupungin vapaa-aika- ja hyvinvointitoimialat, Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry, Itämeren alueen terveet kaupungit ry ja Läntinen tanssin aluekeskus. Seminaari on osa Taiteen edistämiskeskuksen Rakenteita ratkomassa -hanketta, jonka rahoittaa Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Manner-Suomen ESR-ohjelmasta. 

Kuva poistettu.Kuva poistettu.Kuva poistettu.