Uutinen

Missä mennään nyt? -seminaari 28.-29. marraskuuta Oulussa

Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipisteen kutsusta toimialueen harrastajateatterit kokoontuvat Oulun kaupunginteatterin tiloihin miettimään yhteistä tulevaisuuttaan keskustelun ja teatteriesitysten merkeissä.

Perjantaina 28.11 klo 18.00 alkavassa seminaarissa pohditaan edellisen kymmenen vuoden aikana viisi kertaa järjestetyn Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun harrastajateatterikatselmuksen tulevaisuutta. Lisäksi käydään läpi harrastajateattereiden koulutustarvetta ja taloudellista tilannetta.

Keskustelun vetäjinä ja asiantuntijoina toimivat näyttämötaiteen läänintaiteilija Jouni Rissanen Taiken Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipisteestä sekä alueteatterituottaja Sanna Heikkinen Kajaanin kaupunginteatterista/alueteatterista. Suomen harrastajateatteriliiton terveiset tuo harrastajateatteriliiton Pohjois-Pohjanmaan edustaja Sakari Siikaluoma. Tilaisuuteen on ilmoittautunut edustajia n. 20 harrastajateatterista.

Tilaisuuden järjestää Taiteen edistämiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste ja se on osa näyttämötaiteen läänintaiteilija Jouni Rissasen Pohjoiset teatteritapahtumat -projektia.

Lisätiedot: Jouni Rissanen, p, 0295 330 864, [email protected]