Uutinen

Muotoilupajatila HYTTI juhlii avajaisiaan Riihimäen Wanhalla Lasitehtaalla 13. kesäkuuta klo 15-18

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaan ja tapaamaan taustajoukkoja!

Riihimäen Wanhan Lasitehtaan Pääkonttorissa sijaitsevan HYTTI -pajatilan avajaisia juhlitaan perjantaina.

Samana päivänä klo 12 avataan myös Keltainen kesäkahvila Lasismilla. Kahviloinnin yhteydessä voi seurata lasinpuhallusta ja kuunnella Roope Liikasen musisointia dulcimerilla.

Lisätietoa
Osana Riihimäen Illuusio -kesänäyttelyä Suomen Muotoilukasvatusseura ry ja Taiteen edistämiskeskus ovat yhdistäneet voimansa ja tuloksena on HYTTI - tila luovalle hulluudelle, muotoilulle ja itse tekemiselle.

HYTTI-pajatilassa käytössäsi on ompelukoneita, työvälineitä ja runsaasti inspiroivia materiaaleja. Vaatetusalan ammattilainen opastaa tarvittaessa suunnitteluvaiheessa ja omien ideoiden toteutuksessa. Tilassa on käytettävissä myös kangaspuut. Tarjolla on myös muotoilu- ja käsityökirjallisuutta ja lehtiä ideoinnin pohjaksi.

HYTTI löytyy osoitteesta Lasitehtaan aukio 1 A ja on avoinna klo 12-16 arkipäivisin. (Juhannusaaton pajatila on suljettu).

Avajaisohjelmaksi suunniteltua Riihimäen lasitehtaan vanhan logo-ilveksen taidemaalaamista joudutaan siirtämään toteutettavaksi sateen vuoksi myöhemmäksi, seuraava uusi yritys on sovittu maanantaille 16.6 säävarauksella.

Tutustu toimintaan, tilaa sisältöjä ja pyydä lisätietoa:

Arja Taskinen,
SuoMun ompelukerhon koordinaattori
[email protected]
+358405247836
Lasitehtaan aukio 1 A

Suomen Muotoilukasvatusseura ry
[email protected]
Mechelininkatu 41 a 5
00250 Helsinki

Paula Susitaival
Muotoilun läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus, Hämeenlinnan sivutoimipiste
[email protected]
+358 2953 30895

Linkit:
www.facebook.com/hyttikonttori
www.muotoilukasvatus.info
www.illuusio.info

SuoMusta taustatietoa lyhyesti:
Suomen muotoilukasvatusseura ry (SuoMu) perustettiin vuoden 2013 alussa. Pyrimme edistämään muotoilukasvatuksen tunnettuutta ja käyttöä Mutku – muotoilua peruskouluun – hankkeella, yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen muotoilukasvatuksen läänintaiteilijan kanssa. Jalkaudumme yleisötyön pariin Liikkuva Linna – kiertävän muotoilukoulun sekä Suomun ompelukerhon tapahtumissa. Teemme yhteistyötä myös muiden alan asiantuntijoiden ja tahojen kanssa, sekä aloitteita mm. eri viranomaisille muotoilukasvatuksen käytön edistämiseksi. SuoMun toiminnassa on mukana muotoilun ja kulttuurialan ammattilaisia, sekä muotoilusta ja muotoilukasvatuksesta kiinnostuneita vapaaehtoisia.