Uutinen

Sammol Lappalainen -esitys ensi kertaa Suomessa

Suomalais-venäläisenä yhteistyönä toteutettu nukketeatteriesitys Sammol Lappalainen nähdään Joensuussa 23. marraskuuta. Karjalan tasavallan valtiollinen nukketeatteri esittää silloin Sakari Topeliuksen satuun pohjautuvan talvisen tarinan ensimmäistä kertaa Suomessa. Tarina kertoo pienestä pojasta, joka osuu Rastekais-vuorelle eläinten ja haltioiden auringonjuhlan aikaan ja kohtaa vuorenkuninkaan. Tarina esitetään venäjänkielellä, mutta esityksen alussa tarinan juoni kerrotaan suomeksi. Esityksen on ohjannut Jyrki Tamminen ja musiikin tarinaan on säveltänyt Mika Lintu.

Kuva poistettu.

Sammol Lappalainen esitetään Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä sunnuntaina 23.11. klo 15. Esityksen kesto on 45 minuuttia ja sitä suositellaan yli 5-vuotiaille. Liput 10/5 euroa ja niitä voi ostaa ostaa ennakkoon Carelicumista, Koskikatu 5 sekä tuntia ennen ovelta. Vierailuesityksen toteuttaa Taiteen edistämiskeskus yhteistyössä Joensuun kaupungin kanssa.


Lisätietoja: Hanna Susitaival, erityisasiantuntija, 0295 330 910

Sammol Lappalainen -esitys on osa VALO –lastenteatteritapahtumaa http://satuteatteri.wordpress.com/valo-lastenteatteritapahtuma/