Uutinen

Syksyllä 2014 tulossa Luovien alojen rahoituspäivä

Vuosittain järjestettävä luovien alojen rahoituspäivä järjestetään jälleen torstaina 18. syyskuuta klo 9-16. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa elokuussa.

Oletko suunnittelemassa hankkeellesi rahoitusta tai hakemassa apurahaa? Etsitkö rahoituskanavia liikeideasi tai yrityksesi kehittämiseen? Tai oletko muuten vain kiinnostunut kuulemaan luovien alojen rahoitusmahdollisuuksista?

 

Taiteen, kulttuurin ja luovien alojen rahoituspäivä järjestetään jälleen torstaina 18.9.2014 klo 9-16 Turussa Virastotalolla (Itsenäisyydenaukio 2, Auditorio 2. krs). Rahoituspäivä on maksuton ja tarkoitettu niin opiskelijoille, taiteilijoille, yhdistystoimijoille, hankesuunnittelijoille kuin yrityksen perustajille ja kehittäjillekin.

 

Linkki rahoituspäivän ohjelmaan ja ilmoittautumiseen julkaistaan internetsivuillamme elokuussa. Seuraathan siis ajankohtaista ilmoittelua, jotta saat tarkempaa tietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisesta. Mukaan mahtuu 150 ensin ilmoittautunutta, joten kannattaa toimia nopeasti.

 

Tilaisuuden järjestävät Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste, LUOVAMO- luovien alojen urapalvelut, Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu.