Uutinen

Tervetuloa eri kulttuuritaustaisten taiteilijoiden ja toimijoiden verkostoitumisiltaan

Tilaisuus järjestetään Jyväskylässä Monikulttuurikeskus Gloriassa (Matarankatu 6) torstaina 2.10.2014 klo 16–19.

Tilaisuuden ohjelma:

klo 16.00–16.15  Tilaisuuden avaus

klo 16.15–17.15 Taiteen edistämiskeskuksen monikulttuurisuuden läänintaiteilija Outi Korhonen, säveltaiteen tuottajaläänintaiteilija Elina Orjatsalo ja mediataiteen läänintaiteilija Soile Ollikainen sekä kulttuurituotannon asiantuntija Petr Potchinchtchnikov kertovat transkulttuuristen taiteilijoiden apurahamahdollisuuksista Suomessa ja Keski-Suomessa.
klo 17.15–17.45  Catalysti - Association of Transcultural Artists of Finland -yhdistyksen puheenjohtaja Edwina Goldstone esittelee yhdistyksen toimintaa.
klo 17.45–19.00  Vapaata keskustelua ja verkostoitumista 

Tilaisuus toteutetaan suomen, englannin ja venäjän kielillä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan ja vaihtamaan näkemyksiä taidekentästä sekä luomaan uusia kontakteja ja verkostoitumaan eri kulttuuritaustaisiin taiteilijoihin ja toimijoihin.

Samana päivänä klo 11–16 on mahdollisuus varata yksityinen neuvontatapaaminen Elina Orjatsalon kanssa.

Elinalta on mahdollisuus saada neuvoja taide- ja kulttuuriprojektien tuotantoon, viestintään tai rahoitukseen liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin. Tapaamiseen voi osallistua yksittäinen taiteilija tai yhteisö.

Tapaamisaikoja on rajallinen määrä ja tapaaminen tulee varata etukäteen viimeistään ti 30.9. klo 16 mennessä lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen [email protected] Lisää viestiin myös ne ajankohdat, jotka sopisivat sinulle tapaamisajoiksi.

Lisätietoja: Soile Ollikainen, [email protected], puh. 0295 330 832

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Catalysti-Association of Transcultural Artists of Finland, Monikulttuurikeskus Gloria, Taiteen edistämiskeskus/ Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Uusimaan toimipisteet.

Verkostoitumistapahtuma Monikulttuurikeskus Gloriassa on osa Catalysti -yhdistyksen projektia, jota on tukenut Koneen Säätiö.