Uutinen

Tervetuloa Global Pasts, Local Presents -seminaariin

Seminaari esittelee The City Ghettos of Today –projektin toteutumia seitsemässä eurooppalaisessa kaupungissa; Pariisissa, Varsovassa, Bolognassa, Helsingissä Milanossa, Berliinissä ja Antwerpenissä.

Kaikki seminaarin aiheista tai eurooppalaisesta kulttuurien välisestä monialaisesta yhteistyöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita seminaariin Lavaklubille 16.9. klo 14-18 sekä sitä seuraavalle illalliselle Kulttuurikeskus Caisan kurdilaisessa ravintolassa (illallisen hinta 9 €).

Seminaarin kieli on englanti, mutta myös italiaa, puolaa, ranskaa, espanjaa, ranskaa, mandikaa, venäjää, ranskaa ja portugalia voidaan vapamuotoisesti tulkata. Erityisvieraana Helsingin kulttuurijohtaja Stuba Nikula. Seminaarin organisoivat The City Ghettos of Today, Taiteen edistämiskeskus|Uusimaa ja Kansalaisfoorumi.

Kansallisteatterin Lavaklubi 16.9. klo 14–18, Läntinen teatterikuja 1, 00100 Helsinki.
Illallinen ravintola Mesopotamiassa, klo 18–20, Vilhonkatu 6, 00100 Helsinki.

♦ The City Ghettos of Today-projektin Helsingin-installaatio avautuu yleisölle 11.9. illalla ja on avoinna yleisölle Stoan aukioloaikoina 12.9.–19.9.
♦ Toisten Helsingit - keskustelu- ja työpajaohjelma Helsingissä 8.9.–20.9.
♦ Prosperoiden hunnut -installaatioperformanssit  keskiviikkona 17.9. klo 18 Stoassa ja perjantaina 19.9. klo 17 kauppakeskus Forumissa.

Lisätietoa projektista www.cityghettos.com
Ilmoittautumiset The City Ghettos of Today –projektin Helsingin installaation rakennustyöryhmään (6 paikkaa jäljellä) 3.9. mennessä osoitteeseen [email protected]
Seminaarikutsu
Ilmoittautumiset seminaariin ja sitä seuraavalle illalliselle 10.9. mennessä (max 50 henkeä)  

The City Ghettos of Today –projekti on rahoitettu EU:n Kansalaisten Eurooppa –ohjelman tuella ja pääasiallisena osarahoittajana on Evens Foundation. Tämä tiedote heijastaa vain kirjoittajansa näkökulmia, eivätkä rahoittavat tahot ole vastuussa sen sisällöstä.

Lisätietoja
monikulttuurisuusläänintaiteilija Outi Korhonen
p. 0295 330 805
[email protected]