Uutinen

Tule verkostoitumaan perjantaina 7. helmikuuta Vimmaan!

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO – Luovien alojen urapalveluiden kanssa vuoden ensimmäisen verkostoitumistilaisuuden perjantaina 7.2.2014 klo 10-12. Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen Salissa.

 

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Tilaisuuksissa verkostoidutaan sekä oman ja muiden alojen taiteilijoiden että yrityskentän ja kolmannen sektorin edustajien kanssa.

Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat ideoita oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

 

Vuoden ensimmäisen verkostoitumistilaisuuden keskustelun avaa Metsämarja Aittokoski ValoAurinko ry:stä. Aiheena on ”Elokuva tekee hyvää: soveltavan elokuvataiteen voimauttava käyttö”. Vuoden 2013 Varsinais-Suomen taidepalkinnolla palkittu ValoAurinko juhlii parhaillaan 10-vuotisjuhlavuottaan.

Alustuksessa esitellään lyhyesti soveltavan elokuvan metodiikkaa ja käyttöä eri kohderyhmien kanssa työskennellessä. Alustuksen jälkeen käydään päivän aiheesta keskustelua ja ideointia verkostoitumisen ohella.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 2.2 mennessä, paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu tästä.

TERVETULOA!

 

Lisätietoja:

Miia Hyvönen
Työnsuunnittelija | Arbetsplanerare
Taiteen edistämiskeskus | Centret för konstfrämjande
Lounais-Suomen toimipiste | Sydvästra Finlands regionalbyrå
Linnankatu 24, 20100 Turku | Slottsgatan 24, 20100 Åbo
puh. / tfn +358 295 330 909
[email protected]